Averea lui Florin Călinescu. Are două terenuri, patru locuințe și 62.000 de euro în conturi

 Cica Cristina
.

Actorul Florin Călinescu, membru în juriul Românii au talent, candidează la Primăria Capitalei. Preşedintele Partidului Verde are o avere modestă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din declarația de avere a actorului Florin Călinescu reiese că deține două terenuri în zone diferite: unul în Argeș, de circa 1,8 Ha, iar celălalt în Braşov, având o suprafață de 219 mp.

La capitolul locuințe, omul de televiziune deține patru la număr: două apartamente în Capitală, altul în Timişoara, precum şi o casă de vacanţă în Braşov.

Citește și: Horațiu Mălăele a fost testat pozitiv cu COVID-19.Actorul se pregătea să participe la Gala Serilor Filmului Românesc

Florin Călinescu se mai poate lăuda în declarația de avere și cu un restaurant și o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune care poartă denumirea „Florin Călinescu Media Company Impex SRL'.

Astfel, se ajunge la capitolul venituri, candidatul la Primărie încasând salariul de consilier artistic ce îi aduce venituri anuale de circa 3.000 de euro şi un alt salariu pentru funcția de director comercial, cu venituri de 5.800 de euro pe an, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Pavel Bartoș, primele declarații despre Smiley și Gina Pistol ca viitori părinți:„Trebuie să aibă grijă de ei, de ce e important pentru copil'

Calinescu-FlorinCalinescu-Florin

Cu alte cuvinte, are două salarii de câte 1.200 de lei pe lună, respectiv 2.350 de lei pe lună pentru cele două funcții.

În ceea ce privește economiile sale, trebuie menționat că are în conturi suma de 62.000 de euro.

Citește și: Alin Oprea, dat în judecată de Larisa, în plin proces de divorț!„A lovit cu toate armele în mine'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton