Babasha și-a oficializat relația! A postat prima fotografie cu noua lui iubită: "Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit..." / Cine e tânăra și cu ce se ocupă

 Cica Cristina
.

Babasha și-a oficializat relația! Artistul a publicat prima imagine cu noua lui iubită, publicând și un mesaj în dreptul fotografiei, iar răspunsul de la frumoasa lui parteneră a venit imediat. Cântărețul e îndrăgostit, în culmea fericirii, lucru care se poate observa cu ochiul liber. Cine e, de fapt, tânăra care l-a cucerit și cu ce se ocupă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Babasha a intrat în atenția publicului după apariția, intens disputată, de la concertul Coldplay, când a cântat melodia  „Păi na'. Momentul a fost unul controversat, artistul fiind huiduit și fluierat în prima seară de concert și aplaudat la a doua apariție pe scenă alături de Chris Martin. De atunci, a fost urmărit constant, iar recent a urcat și pe scena Beach, please! Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru el, dat fiind cât de mine îi merge în plan amoros.

babasha-iubita-1babasha-iubita-1

Citește și: Cum s-a lansat Babasha în muzică. Sora lui l-a încurajat să se înscrie la Conservator: „Intrasem într-o ușoară depresie. Sufeream mult, plângeam'

Citește și: Câți bani cere Babasha pentru a cânte la concerte sau evenimente private. Artistul a crescut tariful după ce a cântat cu trupa Coldplay

Citește și: Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea: „Are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre partenerele de viață, care…”. Ce spune despre rivalitatea cu Iancu Sterp și în ce relații au rămas după Survivor/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Babasha a postat prima fotografie cu noua lui iubita

Sorele a răsărit pe strada lui Babasha! Relația artistului cu Ruxit, colegă de breaslă alături de care a lansat și o piesă, s-a destrămat, iar acum cântărețul și-a găsit alinarea în brațele noii iubite, cu care tocmai a oficializat relația. Fără să se mai ascundă, Babasha a publicat o fotografie cu noua iubită, iar fericirea i se citește pe chip.

„M-a-ndrăgostit nebuna, vrea numai atenție..', a transmis Babasha, în dreptul fotografiei cu iubita lui.

„Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit! Te iubesc!', a răspuns imediat și iubita artistului la postare.

Cine e, de fapt, iubita lui Babasha și cu ce se ocupă

Iubita lui Babasha este Mălina Ciubotariu și au mai existat zvonuri potrivit cărora ar forma un cuplu, după ce tânăra a apărut în videoclipul piesei artistului „Amo, Amo'.

Potrivit informațiilor de pe rețelele de socializare, tânăra este designer vestimentarm, care cochetează și cu lumea muzicală, fiind foarte activă în mediul online.

Cum au reacționat fanii după imaginea cu Babasha și noua iubită

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt, o parte dintre internauți felicitând fericitul cuplu: „Sufletul și inima, Vladu și Mălina mea! Vă iubesc enorm!', „Când îi pui verigheta?', „Sunteți minunați, vă ador ', „Vă iubesc, sunteți cei mai tari'.

Fanii, însă, s-au împărțit în două tabere, existând și cei care au amintit de fosta parteneră: „Vreau să te văd cu Ruxit', „Și Ruxit?..', „Ce frumoasă era Ruxit', „ Tot Ruxit rămâne baza', și-au exprimat unii internauți părerea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton