Bebelușa Cristina a dezvăluit sexul copilului. Cum se simte soția lui Denis Ștefan

 Cica Cristina
.

Bebelușa Cristina este însărcinată pentru a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului. De asemenea, soția actorului Denis Ștefan a vorbit despre cum se simte în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bebelușa Cristina și Denis Ștefan au o relație de 9 ani și împreună au o fetiță. Familia lor urmează să aibă încă un membru, iar fiica lor va mai avea o surioară sau un frățior.

Cristina-Denis-Stefan-1Cristina-Denis-Stefan-1

Denis Ștefan, tată de fetiță

După vestea că este din însărcinată, Cristina Ștefan a venit cu o altă veste mare, anunțând sexul coplilui pe care îl poartă în pântec. Astfel, Denis Ștefan va deveni tată de fetiță. Delia va mai avea o surioară și părinții sunt în culmea fericirii.

„Mămică de fetiță', a transmis Cristina pe rețelele de socializare,  în dreptul unei fotografii în care își lasă burtica la vedere.

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina.Delia a început școala!

Citește și: Denis Ștefan s-a infectat cu noul coronavirus. 'Bebelușa' Cristina a făcut anunțul:'A avut febră, frisoane, dureri musculare'

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț:„E greu pentru că faci greșeli'/ EXCLUSIV

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu:„A venit în viața mea fix când…'

Cum se simte bebelușa Cristina, însărcinată în al doilea trimestru

Cristina Ștefan este deja în al doilea trimestru de sarcină, fiind însărcinată în 21 de săptămâni. Va deveni mamă pentru a doua oară și a vorbit despre cum se simte. Bebelușa a povestit că este foarte activă și acordă o atenție deosebită alimentației.

„Sunt foarte activă, dansez, silueta mea este una foarte ok, nu mă gândesc prea tare cum va fi pe parcurs, stilul de viață e același, cu alimentația sunt un pic mai atentă. Am mai multă grijă acum pentru bebe. În rest, ne comportăm normal. Față de prima sarcină burtica s-a văzut mult mai repede, este mult mai mare și nu mai aveam cum să ascund lucrul acesta. Acum am simțit că este momentul pentru că știu că totul este în ordine. Sunt foarte mândră și o să arăt asta în toate postările mele', a precizat Cristina Ștefan.

Cum a anunțat Denis Ștefan că va deveni tată a doua oară

Minunata veste a fost oferită chiar de către actorul de telenovele, care a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de bebelușa Cristina și fiica lor, Delia. Alături de fotografia în care burtica de graviduță este vizibilă, Denis Ștefan a scris un mesaj prin care își mărturisește fericire.

„Dragilor, Familia Stefan se mareste! Bucurie nemarginita in familia noastra! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emotionati, bucurosi si recunoscatori pentru aceasta binecuvantare pe care o primim a doua oara!’, a scris Denis Ștefan pe Instagram.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton