Betty Salam a căzut și a suferit o entorsă la picior, în prima zi din Asia Express. Medicii au intervenit imediat: „M-am văzut jos acolo. De ce eu?”

 Matei Bianca
.

Betty Salam a căzut și a suferit o entorsă la picior, în Asia Express. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au trecut prin multe în competiția de la Antena 1. Cântăreața aproape că și-a rupt piciorul în Asia Express. Artista a trecut prin momente grele. Vedeta a făcut declarații importante despre participarea la emisiune și a mărturisit că ai nevoie de foarte multe lucruri, mai ales de condiție fizică, pentru a merge în acest show.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Betty Salam a căzut și a suferit o entorsă la picior, în Asia Express. Artista a trecut prin momente grele chiar din prima ediție a emisiunii, difuzată duminică, 1 septembrie, la Antena 1. În timp ce își căuta un loc de cazare alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu, cântăreața a suferit o accidentare dureroasă și a fost nevoie de intervenția medicilor.

betty1betty1

Citește și: Betty Salam spune adevărul despre despărțirea de soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Sunt 10 ani de relație în care se întâmplă multe. Sunt relații care nu mai merg”

Citește și: De ce nu crede Teo Trandafir în pauza luată de Betty Salam și de soțul ei, Cătălin Vișănescu, în viața de cuplu: „Tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este…”

Citește și: Anca Țurcașiu, prima reacție după ce s-a aflat că are un nou iubit: „Ce zi frumoasă!”. Imaginile care arată cât este de fericită, la 54 de ani

Citește și: Actrița Oana Zara și iubitul ei, Bogdan Medvedi, au plecat în toiul nopții dintr-un hotel de patru stele din Mamaia, după ce s-au trezit cu camera invadată de păianjeni: „M-am speriat foarte tare. La balcon era ceva îngrozitor…”

Betty Salam a căzut și a suferit o entorsă la picior, în Asia Express

Betty Salam a trecut printr-un moment dificil în cadrul competiției Asia Express de la Antena 1, chiar din prima ediție. Artista a suferit o accidentare serioasă, după ce a căzut, și s-a ales cu o entorsă la picior. Incidentul a fost un adevărat șoc pentru ea, care a declarat că nu i-a venit să creadă că i s-a întâmplat așa ceva încă din prima zi.

După ce au părăsit aeroportul, concurenții Asia Express s-au îndreptat către o comunitate de munte, într-un trib. În acel loc îi aștepta prezentatorul Marius Damian, care i-a anunțat că este locul unde vor rămâne peste noapte.

'Nu mă așteptam să venim chiar din prima aici', a zis soțul lui Betty Salam. 'Vai de capul meu', a reacționat artista.

În vreme ce mergeau spre cazare, Betty Salam a alunecat și s-a rănit la picior. Medicii au intervenit imediat și i-au spus artistei că a suferit o entorsă, urmând să fie monitorizată pe timpul competiției.

'Pe drum era foarte mult nisip. Am căzut și m-am văzut jos acolo, zic 'de ce eu?!'. În prima zi, euuu?!', a spus artista.

„Am avut peripeții cât n-am trăit toată viața!', a povestit soțul lui Betty Salam.

„Eu am reușit să cad, mi-am rupt piciorul. A fost un șoc pentru mine, nu mi-a venit să cred că mi s-a întâmplat așa ceva… Toată experiența asta vine ca o lecție. Atunci când vom reveni acasă cred că vom aprecia și un pahar cu apă pe care îl vom bea în tihnă. Sunt sigură că ne vom bucura și de perna pe care o avem', a povestit cântăreața, ulterior, potrivit unica.ro.

Artista a vorbit despre participarea la Asia Express

După competiție, Betty Salam a vorbit public despre participarea la emisiunea Asia Express de la Antena 1. Artista a declarat că ea și Cătălin Vișănescu și-au dorit să participe la acest reality show.

„Nici cu engleza nu prea sunt prietenă, dar nici cu matematica și asta e cea mai mare frică a mea, vă jur. Dar nu-mi pare rău că suntem în această competiție. Gândul meu constant este la cei care nu au nici măcat un euro la modul real, așa cum trăim noi pe Drumul Zeilor – cu numai un dolar pe zi. Doar că noi am acceptat de bunăvoie aceste condiții', a precizat artista.

Ce echipe participă la Asia Express 2024

Noul sezon al reality show-ului Asia Express a revenit pe Antena 1 începând cu 1 septembrie, de la ora 20:00, prezentând un traseu impresionant ce îmbină istoria și civilizația într-un itinerar care pare de necrezut. Concurenții vor parcurge Drumul Zeilor, trecând prin locuri spectaculoase, de la statui budiste strălucitoare până la simboluri islamice impunătoare, într-o aventură ce îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Printre echipele care vor participa se numără Anca Țurcașiu cu prietena sa Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Victor Slav și iubita lui Selina, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Carmen Negoiță și sora ei Andreea, Mihai Găinușă și colega sa de radio Oana Paraschiv, Adi Nartea și prietenul său Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și partenerul său Vlad Condurache.

Telespectatorii vor putea urmări evoluția echipelor începând cu 1 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu difuzări programate duminică de la 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30. În prima săptămână, premiera va include cinci ediții consecutive: duminică de la ora 20:00 și de luni până joi, de la 20:30.

Facebook: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton