Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat: "Cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată"

 Cica Cristina
.

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat. După ce decizia că se despart i-a luat pe toți prin surprindere, acum fiica lui Florin Salam a dat vestea cea bună, că s-a împăcat cu partenerul ei și că relația chiar e mai bună ca niciodată, după pauză. Iată ce a mai povestit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În urmă cu două luni, Betty Salam anunța că ea și soțul ei, Cătălin Vișinescu au luat decizia să ia o pauză în căsnicie, după 6 ani de mariaj. Lucrurile au luat acum o altă întorsătură și se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune între timp. Inițial a dat de înțeles că s-au împăcat, într-un videoclip pe Tik Tok, apoi lucrurile au devenit din ce în ce mai clare, iar artista a confirmat împăcarea.

betty salam (2)betty salam (2)

Citește și: Asia Express 8 septembrie – Betty Salam, mărturisire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam: „Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare, nu prea m-a ajutat'

Citește și: Betty Salam a explicat de ce s-a îngrășat 20 de kilograme: „Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut…'

Citește și: Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, se retrage din televiziune. Și-a dat demisia de la Prima TV: „De azi, aleg să…'

Citește și: Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor de 10 ani au făcut accident de mașină în vacanța din Grecia: „Se putea termina groaznic”/ Ce s-a întâmplat

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat

O urmăritoare i-a scris fiicei lui Florin Salam un comentariu în care îi spune că o pauză nu doar că e binevenită în relație, dar e chiar benefică, iar Betty nu doar că a aprobat, dar așa s-a dat de gol și privind împăcarea cu soțul ei.

Uneori, chiar e cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată, însă mulți n-au fost de acord. Unde există dragoste, nu se încheie niciodată, cred eu', a spus Betty.

Se pare că pauza le-a prins bine și acum se bucură, alături de fiul lor, Matthias de cele mai frumoase momente împreună.

Betty Salam anunța pauza în urmă cu două luni

În urmă cu două luni, artista anunța despărțirea de soț, menționând la acel moment că au luat decizia pentru a-și face ordine în viața personală.

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca să ne punem în ordine puțin viața noastră personală’, a spus Betty Salam, într-un videoclip postat pe TikTok.

Ulterior, artista a ținut să menționeze că nu există niciun alt bărbat în viața ei, în pofida zvonurilor care au circulat o perioadă, vorbind deschis despre cât de multe se întâmplă într-o relație de 10 ani.

„Eu nu sunt prietenă cu scandalul și nu spun tot ce se întâmplă. Uneori trebuie să dai explicații celor de acasă. Eu cu Cătălin nu mai formăm un cuplu. Nu există că este un bărbat în viața mea sau că a fost, o să-i rog pe cei de acasă să nu mai creadă asta.

Sunt 10 ani de relație în care se întâmplă multe. Sunt relații care nu mai merg, dacă eu îl iubesc și el pe mine hai să reparăm problemele. Te gândești la ce lipsește. Este și diferența de vârstă, venim și din lumi diferite. Nu (n.r. – nu s-a gândit la despărțire). Las totul în voia Domnului, eu și Cătălin suntem foarte buni prieteni’, mai spunea Betty Salam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton