Betty Salam a fost victima rasismului, după participarea la Asia Express: „Sunt dezamăgită! Dacă nu aș fi fost de etnie romă, aș fi primit sau nu hate?”

 Matei Bianca
.

Betty Salam a fost victima rasismului, după participarea la Asia Express. Artista a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat pe rețelele de socializare, după ce s-a întors de pe Drumul Zeilor alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cântăreața este dezamăgită de criticile pe care le-a primit din partea internauților și a mărturisit că nu se aștepta deloc să se întâmple aceste lucruri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Betty Salam a dezvăluit că a fost supusă unui val de ură în mediul online, pe care l-a primit din cauza faptului că este de etnie romă, după ce a participat la emisiunea Asia Express de la Antena 1. Artista și-a exprimat dezamăgirea față de atacurile primite și s-a întrebat dacă reacțiile negative ar fi fost aceleași dacă nu era de această etnie.

betty3betty3

Citește și: Asia Express 11 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați: „Nu sunt făcută pentru acest concurs. A fost o chestie de psihic, m-a afectat'

Citește și: Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat: „Cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată”

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Betty Salam a fost victima rasismului, după participarea la Asia Express

Betty Salam a făcut declarații prin care a dezvăluit că a fost victima rasismului, după participarea sa la emisiunea Asia Express de la Antena 1. Artista s-a arătat profund dezamăgită de valul de critici pe care l-a primit în mediul online, întrebându-se dacă etnia sa romă a fost un factor care a dus la declanșarea acestui hate.

Fiica lui Florin Salam a subliniat că, deși a primit susținere din partea fanilor și a publicului larg, nu înțelege motivul pentru care a fost ținta unor critici atât de dure.

„Sunt puțin dezamăgită. Am o singură întrebare: dacă nu aș fi fost de etnie romă, aș fi primit sau nu aș fi primit atât hate? Pentru că mă uitam prin comentarii și, încă o dată vă spun, eu le mulțumesc celor de acasă, publicului meu, în primul rând, și vă spun din tot sufletul că datorită lor și tatăl meu, și eu și cu toții suntem aici. (…) Nu înțeleg cui i-am greșit eu atât de tare, de ce aruncă cu pietre în mine. Eu nu am deranjat pe nimeni', a declarat cântăreața în emisiunea „Un Show Păcătos'.

Artista și soțul ei, Cătălin Vișănescu, eliminați de la Asia Express

În competiția pentru ultima șansă din data de 11 septembrie, s-au confruntat Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, dar și Ioana State și Mane Voicu. Fiica lui Florin Salam și soțul ei au fost cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor și, după ce prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 le-a arătat totemul roșu, simbol al eliminării, cei doi soți au părăsit competiția.

La eliminare, Betty Salam a spus că nu simte că este potrivită pentru acest tip de show, mai ales având în vedere faptul că a suferit o accidentare la picior încă din prima zi a competiției.

„În momentul de față nu sunt făcută pentru acest concurs. Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe și nu mai am condiția fizică încât să fac lucruri peste limita mea. Dacă nu aveam ghinionul cu piciorul din prima zi, dacă s-ar fi întâmplat peste 4 zile, poate ar fi fost altfel. A fost o chestie de psihic. M-a afectat. Nu mai pot sta fără Matthias. Gândul meu este acasă', a mărturisit ea.

Ce frici au avut Betty Salam și Cătălin Vișănescu la Asia Express

Înainte să plece pe Drumul Zeilor de la Asia Express, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au vorbit despre fricile pe care le au pentru competiție. Cei doi au mărturisit care sunt punctele lor slabe în acest reality show.

„Noi mergem cu inima cât un purice. Din punct de vedere fizic, suntem praf', a recunoscut Cătălin Vișănescu atunci. 

„Trebuie să ai condiție fizică aici, iar eu nu m-am mai dus de mult la sală. Nici cu engleza nu prea sunt prietenă, dar nici cu matematica și asta e cea mai mare frică a mea, vă jur. Dar nu-mi pare rău că suntem în această competiție. Gândul meu constant este la cei care nu au nici măcar un euro la modul real, așa cum trăim noi pe Drumul Zeilor – cu numai un dolar pe zi. Doar că noi am acceptat de bunăvoie aceste condiții', a spus Betty Salam.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton