Bia Khalifa are un nou iubit: „Îmi plac banii. Vreau să fac o fetiță sau un băiețel”. Cu ce se ocupă bărbatul

 Calin Maria Bianca
.

Bia Khalifa are un nou iubit. Blondina a luat pe toată lumea prin surprindere asta după ce a dezvăluit că o duce foarte bine pe plan amoros. Abia întoarsă din competiția 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', aceasta a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Nu doar că se iubește cu un bărbat misterios care provine dintr-o familie potentă pe plan financiar, ci vrea și să devină mamă pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa are un nou iubit. Bia Khalifa iubește din nou! Știm cu toții că atunci când vine vorba despre trecutul ei amoros, este unul destul de tumultuos. În ciuda numeroaselor relații eșuate și toxice, blondina încă crede în dragoste și este dispusă să își întemeieze chiar și o familie cu noul iubit.

khalifa-9khalifa-9

Bia Khalifa pare că a tras lozul câștigător. Vedeta a întâlnit un bărbat care este cu doar doi ani mai mare decât ea și care o duce foarte bine pe plan financiar. Nu o dată, ci de nenumărate ori, blondina a declarat că nu o să stea cu un bărbat fără bani, astfel că așa a și făcut. Se pare însă că nu doar banii contează aici și este vorba și de dragoste în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Cineva cunoscut”

Citește și: Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa:”Are 20 de ani, e nebună, eu am 45'

Citește și: Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț:”Ar trebui să-i fie jenă pentru…”

Citește și: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Bia Khalifa are un nou iubit

În cadrul unei emisiuni TV, Bia Khalifa a declarat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Blondina nu s-a afișat încă cu noul iubit și nici nu are de gând prea curând. Bărbatul misterios cochetează, din spusele vedetei, cu inteligența robotică. Fără dar și poate, Bia Khalifa radiază de fericire pentru că a găsit un bărbat pe placul ei, care o respectă și o iubește, iar totodată are și putere financiară pentru viața pe care și-o dorește.

'Nu știu dacă o să dezvălui identitatea, pentru că momentan este privată și este doar al meu. Mă mai interesează pe mine cu ce se ocupă? Nu știu, ceva cu științe robotice, ceva cu inteligență robotică, nu mai țin minte. Așa merit, așa mi se cuvine (n.r. vacanțe de lux). Aceasta este viața pe care mi-o doresc, mie imi plac banii, puterea', a declarat Bia Khalifa în cadrul unei emisiuni TV.

Bia Khalifa își dorește un copil

Bia Khlaifa și bărbatul misterios se iubesc de puțin timp, însă se gândesc deja la întemeierea unei familii. Se pare că lucrurile merg mai bine decât oricine s-ar fi așteptat între ei, din moment ce blondina se gândește să devină mamă pentru prima dată. Nu doar că a dezvăluit că se vede pregătită pentru pasul cel mare, ci a mărturisit că își dorește foarte mult o fetiță, pe care să o îmbrace în roz. Nici un băiețel nu-i displace însă.

'Mai știi ce ne rezervă viitorul? Eu pot oricând să mă las de personaj și să fiu o Bianca Niculai. Eu vreau să fac o fetiță și să o îmbrac cu roz, sau un băiețel', a adăugat vedeta.

Bia Khalifa nu se vede o femeie 'la cratiță'

Bia Khalifa a declarat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și își dorește să devină mamă, dar cu toate astea a precizat că nu se vede o femeie care să stea la cratiță toată ziua. Blondina a explicat că-i place să gătească, dar nu ar face asta mereu, mai ales că acum are și un job din care câștigă sume destul de frumoase.

'Nu știu dacă aș sta la cratiță. Îmi place să gătesc. Nu mă văd să fac asta în fiecare zi, pentru că am un job. ', a continuat vedeta.

Tudor Șișu neagă relația cu Bia Khalifa

De aproximativ un an, Bia Khalifa a declarat în nenumărate rânduri că a avut o relație amoroasă cu Tudor Sișu. În timp ce ea se declara iubita lui, acesta susținea că între el și concurenta de la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici' nu a existat o relație de iubire.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu și face ea de nebună așa. Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu. Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea’, a declarat Tudor Sișu pentru cancan.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton