Bianca Comănici, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună: „Aș vrea să știu acum...”

 Borcilă Andreea
.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună. Prezentatoarea tv a avut prima reacție, în spațiul online, referitoare la cel mai proaspăt cuplu din showbiz. Bruneta nu a stat pe gânduri și le-a spus fanilor de pe rețelele sociale care este părerea ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici, fostul ei iubit Alex Bobicioiu, Simina Loica, dar și Alex Zănoagă sunt cu toții foști concurenți ai emisiunii matrimoniale Puterea dragostei, de la Kanal D. Lucrurile s-au schimbat, între timp, iar situația a luat o întorsătură neașteptată.

bianca-comanici-1bianca-comanici-1

Bianca Comănici a avut prima reacție, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica formează un cuplu. Ea le-a vorbit deschis fanilor de pe rețelele sociale și și-a spus ferm părerea.

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu:„Iubita mea'

Citește și: Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie:”În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte”

Citește și: Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie:„Tot ce spune ea e…'

Citește și: Marian Godină a devenit tată. Prima imagine cu micuța:”Fetița noastră…”

Bianca Comănici, prima reacție privind cuplul Alex Bobicioiu-Simina Loica

Simina Loica și Alex Zănoagă au format un cuplu în timp ce Bianca Comănici și Alex Bobicioiu erau împreună. În timp ce relația dintre Bianca și Alex nu a rezistat timpului, Simina și Zănoagă au decis să meargă împreună, pe același drum, și să-și întemeieze o familie. Cei doi au un copil, pe nume Dominic. Nici mariajul lor nu a mai funcționat, astfel că sunt în plin proces de divorț, iar bruneta și-a găsit alinarea în brațele fostului iubit al Biancăi Comănici, Alex Bobicioiu. La rândul său, Bianca Comănici este mereu prezentă pe rețelele sociale. De data asta, un fan a întrebat-o ce părere are despre cel mai proaspăt cuplu din showbiz. Ea nu a ezitat și a filmat un videoclip, pe care l-a postat pe contul ei de TikTok.

„Dacă nu știați, avem un nou cuplu în showbiz. Vreau să mă ajutați la această problemă, avem o ecuație de gradul patru și vreau să veniți cu răspunsuri în comentarii. Avem o poză cu mine și Alex Bobicioiu din 2019, o poză cu Simina Loica și Alex Zănoagă tot din 2019, dacă nu mă înșel, poza este de pe vremea când ei erau un cuplu și avem o poză cu Alex Bobicioiu și Simina. Aș vrea să știu acum răspunsul la o întrebare. Dacă ei (n. red. Alex Bobicioiu și Simina Loica) sunt la mare împreună și Alexandru Zănoagă este singur la mare, de ce eu sunt singură la București?', a glumit Bianca Comănici, pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton