Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret, din nou? Detaliul care i-a dat de gol

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au acordat o nouă șansă, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cei doi s-au recăsătorit sau nu. Iată ce i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi deja întrece și scenariile de telenovele! S-au certat și s-au împăcat de atâtea ori, încât probabil și ei au pierdut șirul!

Ultima dată au rezistat numai o săptămână departe unul de celălalt, după care au declarat că sunt dependenți unul de celălalt. S-au căsătorit, au divorțat cu scandal, s-au reîmpăcat de mai multe ori, iar din jocurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au lipsit geloziile, violența sau alte relații.

Citește și: Bianca Dragușanu și Alex Bodi, o nouă despărțire?Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi foști soți

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret?

Toate acestea se pare că au culminat cu… o nouă căsătorie. Când mulți așteptau următoarea despărțire, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au luat fanii prin surprindere cu o altă veste.

De la statusul relației comlicat se pare că s-a trecut la statusu relației: căsătorit. Cel puțin astfel a schimbat Bianca Drăgușanu, în miez de noapte, statusul pe Facebook, punând pe toată lumea pe gânduri.

Citește și: Promisiunea pe care Alex Bodi i-a făcut-o Biancăi Drăgușanu după împăcare:”Ce e normal pentru lume, e plictisitor pentru noi. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu…”

Ultima dată, cei doi păreau fericiți și liniștiți împreună la ziua de naștere a Sofiei, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav.

Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ultima dată

Bianca Drăgușanu spunea că nu mai are de gând să se reîntoarcă în brațele afaceristului Alex Bodi, însă ultima data nu au putut sta despărțiți nici o săptămână.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după divorț. Vedeta a făcut primele declarații:'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie'

Cei doi s-au despărțit ultima dată fix în ziua în care împlineau doi ani de relație. Alex Bodi nu și-a surprins iubita nici măcar cu un buchet de flori, dar nu din cauza lipsei de atenție a pornit totul. Bianca a precizat că din cauza unor probleme mai vechi s-a enervat, a acționat la nervi și a plecat.

Bianca-Dragusanu-1-1Bianca-Dragusanu-1-1

‘N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!

Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred. Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea ‘, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, despre ultima împăcare cu Alex Bodi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton