Bianca Drăgușanu, detalii despre viața ei amoroasă: "A treia căsătorie va fi pentru totdeauna. Bărbatul din viața mea..."

 Cica Cristina
.

A fost căsătorită de două ori și în ciuda mariajelor eșuate, Bianca Drăgușanu nu și-a pierdut optimismul. Este convinsă că a treia căsnicie nu doar că va fi cu noroc, dar va fi pentru totdeauna. Vedeta a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei amoroasă la acest moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost căsătorită cu Victor Slav și cu Alex Bodi, dar nu a fost să fie! Bianca Drăgușanu are o fetiță din prima căsnicie și multe amintiri mai puțin plăcute din cea de-a doua. Totuși, blondina nu s-a închis în fața dragostei.

A trecut prin multe, mai ales în relația cu Alex Bodi. Au trăit o poveste mai ceva ca în telenovele, cu violențe, numeroase despărțiri și împăcări, însă Bianca susține că nu mai are de gând să se întoarcă la omul de afaceri.

Bianca-Dragusanu-mariaj-1Bianca-Dragusanu-mariaj-1

În ciuda faptului că a ajuns la divorț de două ori, Bianca este convinsă că a treia oară va fi cu noroc. Recunoaște că nu duce lipsă de pretendenți, însă momentan este singură, chiar dacă nu disponibilă.

Bianca Drăgușanu crede în al treilea mariaj

Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze și motivul principal pentru care s-a destrămat căsnicia cu Victor Slav, tatăl fetiței sale.

'Cred că al treilea mariaj va fi cu noroc şi pentru totdeauna. Momentan nu există nimeni în viaţa mea, dar există persoane care mă curtează. Sunt o femeie singură, dar care nu este disponibilă. Sunt o fire romantică. Bărbatul din viaţa mea trebuie să fie mai puternic decât mine.

În relaţiile mele, eu am fost cea care a decis, iar ei nu au avut puterea de a-şi asuma. În prima căsnicie, când s-au consumat sentimentele, ne-am despărţit. Eu ştiu ce vreau de la viaţă. Am lăsat în urmă tot ce nu mă mai caracteriza.', a vorbit Bianca Drăgușanu despre viața sa amoroasă la Antena Stars.

Citește și: Florin Salam, spectacol pentru Bianca Drăgușanu și Roxana Dobre.Ce dedicații le-a făcut la o petrecere, în plină pandemie

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:”Lumina din viața mea”

Citește și: Cum e Bianca Drăgușanu ca mamă. Ce nu îi tolerează fiicei sale:„Pe mine mama m-a mai smotocit'

Citește și: George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub:„Te iubesc, minune!' Reacția iubitei

Bianca Drăgușanu: „Nu am crezut în împăcările dintre mine şi Alex Bodi”

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. Vedeta este decisă de această dată să nu mai revină la fostul partener. În plus, a subliniat că nu a crezut nicicând în împăcările dintre ea și omul de afaceri.

'Am avut nevoie de Dumnezeu să îmi trimită o întâmplare care să mă scape de ceea ce nu mă caracteriza. Nu am crezut niciodată în împăcările dintre mine şi Alex Bodi. M-am amăgit singură. Prezentul meu nu se va mai amesteca cu trecutul meu.

Anumite contexte nu te fac să te simţi foarte confortabil. Prezentul meu nu are legătură cu trecutul şi nu o să se mai repete. Am pretenţii de la mine. Nu am nimic de demonstrat nimănui. Trebuie să fiu cea mai bună variantă a mea pentru copilul meu, prietenii mei şi familia mea', a mai povestit Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton