Bianca Drăgușanu, zi de naștere plină de surprize! Gabi Bădălău i-a fost alături

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu a împlinit 39 de ani și a avut parte de o zi de naștere plină de surprize. Vedeta a petrecut alături de prieteni și a fost surprinsă cu multe cadouri. Gabi Bădălău a fost alături de ea în această zi specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După toate supărările și problemele din ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a avut și motiv de a sărbători. Pe data de 6 martie, vedeta a împlinit 39 de ani și a organizat o petrecere alături de oamenii dragi ei. Fosta soție a lui Victor Slav a petrecut în club alături de prieteni, dar și de Gabi Bădălău, iubitul ei.

Bianca Drăgușanu zi de naștere (5)Bianca Drăgușanu zi de naștere (5)

De ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a schimbat mai multe ținute pe care și le-a făcut special pentru această zi. Vedeta s-a distrat cât de mult a putut și a încercat să uite de trecutul dureros, dar și de problemele pe care le are după relația cu Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a primit multe cadouri și s-a bucurat enorm să vadă că este apreciată de oamenii dragi ei. Vedeta a fost surprinsă cu multe buchete uriașe de flori, un tort delicios, iar cadoul pe care l-a primit de la Gabi Bădălău este încă secret.

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu i-a fost alături iubitei sale în fiecare moment la ziua ei și nu a scăpat-o o clipă din ochi. Se pare că Gabi Bădălău este îndrăgostit până peste cap de Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău: „E ironică și falsă!”

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei: 'Minte! Am dovezi'

Citește și: Bianca Drăgușanu, criză de gelozie din cauza Iuliei Sălăgean. Gabi Bădălău îi vorbește urât vedetei: 'Ești…'

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău. Se pare că liniștea lor nu durat prea mult, pentru că fosta soție a afaceristului a luat foc când a auzit despre actuala lui relație. Claudia Pătrășcanu continuă să o atace pe vedetă de fiecare dată când apare la televizor, aceasta fiind implicată în mai multe procese cu Gabi Bădălău.

Deși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au recunoscut la început relația, acum nu mai au cum să se ascundă. Cei doi au fost plecați împreună în mai multe vacanțe. După vacanța din Maldive, Bianca și Gabi s-au despărțit, iar acum se pare că și-au mai dat o șansă.

'Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton