Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula iubirii, a intrat în Casa Iubirii: „M-am încris pentru un anumit băiat...”

 Matei Bianca
.

Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula iubirii, a intrat în Casa Iubirii! Este pregătită să-și găsească jumătatea în emisiune, după ce ea și Marius Moise s-au despărțit în show-ul de la Antena 1. Concurenta de la Casa Iubirii a făcut câteva declarații despre decizia de a participa la acest reality show, însă nu a mărturisit exact pentru ce băiat a venit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula iubirii, s-a înscris în emisiunea Casa Iubirii de la Kanal D, unde speră să își găsească jumătatea. Deși a intrat în competiție cu un anumit băiat în vizor, ea a declarat că este deschisă să îi cunoască pe toți concurenții înainte de a-și dezvălui preferințele.

bia1bia1

Citește și: Cu ce se ocupă acum Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. După despărţirea de Marius Moise, s-a mutat în București și și-a construit casa mult visată

Citește și: Scandal între Maria Ilioiu și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii: 'Ești fake din cap și până-n picioare. M-ai copiat. Dacă te prind îți rup părul ăla…'

Citește și: Ce venit lunar au Ioana Tufaru și familia ei, având în vedere că doar soțul ei lucrează: „Ne descurcăm la limita supraviețuirii…”. În trecut spunea că a rămas zile întregi fără bani

Citește și: Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut unele modificări la nivelul feței: „Nemachiată, sprâncele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu'

Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula iubirii, a intrat în Casa Iubirii

Bianca Giurcă și-a făcut recent intrarea în Casa Iubirii, unde speră să-și găsească partenerul ideal. Fosta concurentă de la Insula iubirii a oferit câteva detalii la începutul parcursului său în emisiune, lăsând loc de interpretări și speculații cu privire la intențiile sale.

Ea a subliniat faptul că nu se va limita la o singură opțiune, cu toate că a venit în emisiune pentru un singur băiat. Fosta iubită a lui Marius Moise este deschisă la cunoașteri și speră să găsească pe cineva potrivit pentru ea.

„Mă numesc Cristina Bianca, dar mi se spune Bianca. Am 27 de ani și m-am înscris în Casa Iubirii pentru pentru un anumit băiat, dar nu vreau să vă spun încă despre cine este vorba. Vreau să vă cunosc pe fiecare dintre voi, iar mai apoi, în funcție de părerile pe care mi le voi face, să vă spun cine este băiatul respectiv și dacă am mai adăugat un băiat în topul meu', a precizat ea.

Fosta concurentă de la Insula iubirii și-a construit casa mult visată

După ce a decis să se despartă de Marius Moise, Bianca Giurcă și-a schimbat radical viața. Fosta concurentă de la Insula iubirii a lăsat în urmă viața de la sat și s-a mutat în București.

Capitalul de popularitate de pe rețelele de socializare i-a adus beneficii financiare, ea reușind să câștige mulți bani. După ce a strâns banii necesari, Bianca Giurcă a decis să-și construiască o casă nouă, la care a visat dintotdeauna.

Ea așteaptă finalizarea lucrărilor la noua ei locuință și face deseori vizite pe șantier, pentru a fi la curent cu fiecare etapă.

„Este o perioadă extrem de emoționantă pentru mine! Astăzi am fost să verific progresul lucrărilor la viitoarea mea casă', a scris Bianca Giurcă atunci pe pagina sa personală de Instagram.

Bianca Giurcă a participat la Insula iubirii alături de Marius Moise

Bianca Giurcă a participat în sezonul trecut de la Insula iubirii alături de Marius Moise. Cei doi au decis să meargă în emisiunea de la Antena 1, deoarece nu aveau încredere unul în celălalt și și-au dorit să se testeze.

Încă din primele zile petrecute în Thailanda, Marius Moise s-a atașat de ispita Oana Monea, cu care și-a dorit o relație. După imaginile în care cei doi apăreau în ipostaze tandre, Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin Simoiu.

La ultimul bonfire, Bianca Giurcă și Marius Moise au decis să plece separat de pe insulă. Cei doi s-au despărțit în emisiune și nu și-au mai dorit să continue relația pe care o aveau la acea vreme.

Deși au mai fost văzuți împreună la unele evenimente, ei nu au mai continuat relația. Mulți au spus că s-au împăcat, însă fosta concurentă de la Insula iubirii a ieșit de fiecare dată în față și a declarat că nu mai există șanse de împăcare între ea și Marius Moise, fostul ei iubit.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton