Bogdan de la Insula iubirii s-a despărțit de iubită. Și-au spus adio după o lună de relație

 Stamen Diana
.

După divorțul de Hannelore, Bogdan de la Insula iubirii încearcă să-și găsească fericirea, însă nu prea dă semne că are prea mult noroc. Fostul concurent de la Antena 1 s-a despărțit de iubita, după doar o lună de relație.

Nici de data aceasta nu a fost cu noroc pentru Bogdan de la Insula iubirii. Fostul soț al lui Hannelore s-a îndrăgostit de o brunetă sexy, însă relația lor nu a durat prea mult, potrivit spynews.ro. Bogdan și Alexandra s-au afișat împreună la începutul lunii octombrie, iar de atunci și-au asumat relația.

 

Se pare că relația fostului concurent de la Insula iubirii cu focoasa brunetă s-a terminat. Alexandra a început să posteze imagini cu alt bărbat, iar în ultima perioadă nu s-a mai afișat alături de fostul soț al lui Hannelore. Bogdan de la Insula iubirii nu a suferit prea mult după fosta iubită, pentru că deja a pus o poză cu altă femeie, însă i-a acoperit fața.

Citește și: Hannelore de la Insula iubirii, din nou pe mâna medicului estetician. S-a mândrit cu noua intervenție

Părinții lui Hannelore nu-l plăceau pe Bogdan

Se pare că părinții lui Hannelore de la Insula iubirii nu erau atât de încântați de relația fiicei lor. Bogdan a mărturisit că părinții fostei sale soții nu-l plăceau și de multe ori nu-și vorbeau. ‘Nu mă plăceau deloc. Noi am stat împreună după 3-4 ani de relație. Cea mai bună prietenă a ei este mama ei, iar ea de fiecare dată mergea și îi povestea. Nimeni nu-i perfect. Eu am ajuns personajul negativ fără să am drept la replică. Da, tatăl ei mă înjura. La nuntă nu prea ne-am intersectat. Ea se înțelegea cu părinții mei, a spus Bogdan.

FOTO: Facebook

Bogdan de la Insula iubirii și noua iubitaBogdan de la Insula iubirii și noua iubita

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton