Bogdan de la Ploiești a declarat public că are doi băieți, Franco și Tiago: „Este un moment emoționant pentru mine! Vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu. Tiago este fratele lui” / Posta de multă vreme imagini cu ei pe Tik Tok

 Matei Bianca
.

Bogdan de la Ploiești nu se mai ascunde! Artistul s-a decis și a spus public că Franco și Tiago sunt băieții lui. Cântărețul de manele se afișa tot mai des cu cei doi pe rețelele de socializare și îi lua peste tot cu el, însă până la acest moment nu a vrut să mărturisească că sunt copiii lui. El a fost plin de emoții atunci când a făcut anunțul în fața fanilor lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bogdan de la Ploiești a surprins pe toată lumea cu ultimul anunț pe care l-a făcut. Artistul a decis să nu se mai ascundă și a spus public că Franco și Tiago sunt băieții lui. După mult timp în care s-a afișat alături de cei doi copii, cântărețul de manele a vrut să vorbească deschis despre legătura de sânge pe care o are cu aceștia.

bogdan1bogdan1

Citește și: Cum au ajuns Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean să formeze un cuplu: „Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Am mai avut tentative, dar i-am dat block. A știu să mă respecte și acum numai Dumnezeu ne poate despărți…' / Au planuri mari de viitor

Citește și: Florin Salam l-a dat afară de la o nuntă pe Bogdan de la Ploiești: „Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme. Mie îmi era rușine…”. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Răzvan Fodor a luat-o la roast pe Iulia Albu: „A demonstrat că poți reuși în viață doar cu imaginație, talent și un nume celebru. Are noroc că e frumoasă!' Cum a reacționat vedeta

Citește și: Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia…'

Bogdan de la Ploiești nu se mai ascunde și a declarat că are doi băieți! A spus public că Franco și Tiago sunt băieții lui

Bogdan de la Ploiești a făcut o dezvăluire emoționantă în cadrul unui eveniment public pe care l-a onorat. La concertul lui, într-o seară plină de emoție, cântărețul de manele a confirmat oficial că Franco și Tiago sunt băieții lui.

„Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu! Este un moment emoționant pentru mine, dar în această seară vreau să vă confirm că Franco este băiatul meu! Ca încheiere vreau să vă spun că Tiago este fratele lui. Vă iubim din toată inima și vă mulțumim din suflet!', a spus el pe platforma TikTok.

De-a lungul timpului, fanii artistului l-au tot întrebat dacă cei doi sunt copiii lui, însă el nu a vrut să vorbească până acum despre acest subiect delicat din viața lui. El s-a tot afișat cu cei doi băieți frumoși pe care îi are, însă până la acest moment nu a declarat că sunt băieții lui.

Cum au reacționat fanii la aflarea acestei vești

Fanii au reacționat imediat la aflarea veștii că Franco și Tiago sunt băieții lui Bogdan de la Ploiești. În timp ce unii l-au felicitat și apreciat pe artist pentru sinceritate, alții l-au criticat că s-a ascuns o perioadă lungă de timp.

„Lucrul acesta nu trebuia ascuns, căci oricum toată lumea bănuia'; „Momentul mult așteptat! Bravo, mare bogăție ai!'; „Ce sentiment frumos! Să fiți sănătoși!'; „Cei mai frumoși copii ai! Felicitări!'; „E adevărat?'; „Știam!'; „Îți seamănă! Să-ți trăiască!'; „Bănuiam, dar nu credeam'; „Nu înțeleg de ce te-ai ascuns! Asta trebuia să fie o mândrie!', au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritori la postarea făcută de artist.

Cum au ajuns Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean să formeze un cuplu

Cu mai bine de doi ani în urmă, vestea că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt împreună a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Relația lor era destul de discretă și puțini credeau în ea. Însă, cu timpul, curiozitatea fanilor a crescut în legătură cu începuturile și evoluția relației lor. Fără a evita subiectul, artistul a oferit detalii importante despre povestea lor de dragoste.

„Noi ne cunoaștem de foarte mulți ani și am mai avut o tentativă-două de a vorbi și toate s-au terminat. I-am dat block pentru că nu mergea. Eu foarte orgolios și ea orgolioasă. Ne întâlneam la evenimente. Eu cântam și ea intra cu mine la program. Ne cunoșteam de foarte mult timp, dar n-am avut niciodată vreo chestie. Ea vine cu mama ei la toate evenimentele. Cristina Pucean e o fată care a muncit foarte mult și pur și simplu acum a întâlnit ceva din care a putut să înțeleagă ce e iubirea, ce înseamnă respectul, ce înseamnă să poți să ții de orgoliul ăla. Dacă ea a fost crescută să faci tu, ca un băiat, cum am fost crescut eu, aceeași poveste, doar că ea e fată, nu poți să lași capul în jos la un băiat. Acum e ok. Eu nu vreau să se lase moale, doar trebuie să ne știm locul. Nu caut să domin ceva forțat. Bărbatul e bărbat și femeia este femeie. A fost foarte greu să se relaxeze și să se cunoască cu adevărat, să înțeleagă de ce e în stare', a povestit cântărețul în podcast-ul lui Bursucu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton