Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!”

 Matei Bianca
.

Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare când își va boteza fiul. Artista și soțul ei, Adi Rus, se pregătesc intens de creștinarea micuțului Isaia, eveniment care va avea loc în curând. Părinții micuțului se bucură de momente unice. Cântreața a publicat pe Instagram și o fotografie cu invitația la botez.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă alături de Adi Rus, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Acum, artista se pregătește pentru un eveniment important din viața ei, și anume botezul fiului său, Isaia.

vladuta1vladuta1

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut. Artista are o siluetă demnă de invidiat, după două sarcini

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii'

Citește și: De ce a ținut secret Luciana Indre luni bune diagnosticul de cancer: „Nu era ușor să îmi pun peruca pe cap, să mă îmbrac frumos și să zâmbesc la TV. A fost un șoc pentru mine și pentru toată lumea, dar…”. Mama ei a pierdut lupta cu aceeași boală / EXCLUSIV

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul

Vlăduța Lupău se pregătește să își boteze fiul, pe micuțul Isaia, într-o ceremonie religioasă plină de emoție. Evenimentul mult așteptat va avea loc săptămâna viitoare, iar invitațiile au fost deja trimise apropiaților.

Invitația la botez este una cu totul specială, care reflectă atât credința profundă a cântăreței, cât și dragostea pentru familie. Mesajul de pe invitație începe cu un verset plin de semnificație.

„Săptămâna viitoare. Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale și niciun cuvânt nu este îndeajuns spre lauda minunilor tale. Isaia, împreună și părinții Vlăduța și Adi, frățiorul meu, Iair', este doar o parte din invitația de botez.

Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii lui Isaia

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Vlăduța Lupău a mărturisit că alegerea numelui pentru fiul ei, Isaia, a fost influențată de discuțiile cu celălalt fiu al său, Iair, alături de care a explorat mai multe opțiuni.

De asemenea, cântăreața a solicitat și opinia Andrei Măruță, care a contribuit la decizia finală. Ulterior, artista a anunțat că ea și soțul ei, Adi Rus, au decis ca Andra și Cătălin Măruță să fie nașii de botez ai micuțului.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui', a dezvăluit cântăreața, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos

Pe data de 9 iulie 2024, Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos. Imediat după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Isaia, artista a împărtășit vestea cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să înmulțeșți toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui. Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi că îți vă fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel că mine și că tatăl tău… cine?!

Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mășinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice și aripe’ cum îți tot zicea. Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu că nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit că eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale. Acum, când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar știu că vă veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare vă fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag. Și închei prin a-ți zice, la fel că fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! semnat, MAMA TA', a scris vedeta pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton