Brian Austin Green își reface viața după divorțul de Megan Fox: s-a împăcat cu Tina Louise! Cum au fost surprinși de paparazzi la plajă/ FOTO

 Cica Cristina
.

Brian Austin Green și Megan Fox au ales să meargă pe drumuri diferite și se pare că fiecare și-a refăcut viața! Actrița este implicată deja într-o altă relație, însă nici fostul ei soț nu s-a lăsat mai prejos și a început o nouă relație, cu modelul Tina Louise. Totuși, se pare că cei doi ar trăi o dragoste cu năbădăi, presarată cu depărțiri și dulci împăcări!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actorii Megan Fox și Brian Austin Green, cunoscut din Beverly Hills, 90210, au ajuns la divorț, după un mariaj de 10 ani.

Cei doi împreună au trei copii: Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) și Journey (3 ani) si au mai încercat să divorțeze, în urmă cu câțiva ani, actrița invocând diferențe ireconciliabile. Totuși, s-au împăcat în cele din urmă și la scurt timp au anunțat venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Citește și: Soția lui Alin Oprea are comportamente… nebănuite!Larisa l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale până l-a luat Salvarea

În luna mai au anunțat că depărțirea este definitivă, Megan Fox fiind surprinsă în compania rapperului Machine Gun Kelly, iar ulterior diva a recunoscut relația cu nou iubit, mai tânăr cu patru ani: „Băiat ‘dureros de frumos, inima îți aparține’, a transmis ea pe Instagram.

La rândul lui, Machine Gun Kelly a postat o fotografie cu Megan, în dreptul căreia a scris un mesaj de-a dreptul emoționant, semn că și el este topit după partenera lui: „Așteptând eternitatea să te găsesc din nou…'.

Brian Austin Green și Tina Louise, dragoste cu năbădăi!

Toate bune și frumoase în ceea ce o privește pe fosta soție. În viața fostului soț al lui Megan Fox, lucrurile par să fie un pic mai complicate.

Citește și: Ce face Raluca Arvat și cât de mult i s-a schimbat viața după ce a plecat de la PRO TV:„Am înțeles târziu că familia este cea mai importantă'/ EXCLUSIV

La începutul lunii iulie, Brian Austin Green s-a afișat în compania modelului Tina Louise, însă o lună mai târziu presa tabloidă titra că cei doi s-ar fi despărțit deja. Totuși, nu i-a ținut mult se pare, căci acum au fost surprinși împreună de paparazzi, pe o plajă din Los Angeles.

Judecând după fotografii, cei doi par să mai fi dat o șansă relației.

Între Brian Austin Green și noua iubită este o diferență de 8 ani, însă aceasta nu are de ce să fie o problemă, dat fiind că fosta soție era cu 13 ani mai tânără, iar relația lor a fost una de lungă durată.

Citește și: Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare:„Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!'

Brian-Austin-Green-1Brian-Austin-Green-1

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton