Brigitte Pastramă, în lacrimi după scandalul măștilor contrafăcute: „Am atras toată această nenorocire”

 Cica Cristina
.

Săptămâna trecută au avut loc percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul a fost acuzat că ar fi pus în vânzare măști contrafăcute, fiind plasați sub control judiciar în urma audierilor care s-au prelungit ore bune. Acum, Brigitte Pastramă a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre problemele cu care s-a confruntat și a povestit ce s-a întâmplat, de fapt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă au trecut prin clipe grele săptămâna trecută, în dosarul măștilor contrafăcute. Coșmarul pentru ei nu s-a încheiat, dar fiind că au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

A oferit câteva lămuriri succinte despre ce s-a întâmplat la acel moment, însă acum vedeta rupe tăcerea și povestește cu lacrimi în ochi cum a ajuns în această situație.

Brigitte-Pastrama-control-judiciar-1Brigitte-Pastrama-control-judiciar-1

Brigitte Pastramă, după plasarea sub control judiciar: „Nimeni nu ne-a îndrumat'

Soția lui Florin Pastramă a ținut să sublinieze că totul a fost interpretat greșit și că tot ce și-au dorit a fost să câștige un ban cinstit. Nu au avut parte de o îndrumare în afacerile lor, motiv pentru care ar fi atras numai „nenorociri'.

'Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil.

Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră', a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă nu mai doresc să apară în public

După toate aceste întâmplări, care au copleșit-o de-a dreptul, Brigitte și Florin au luat o decizie extrem de importantă. Se pare că ce doi au hotărât să nu mai apară în spațiul public, pe motiv că ar fi atras invidia celor din jur.

'Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm. Am atras multă invidie și ură', a mai spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă.Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele.Noi detalii din anchetă

Citește și: Smiley a împlinit azi 38 de ani!„Am cea mai frumoasă copilă din Univers și iubita visurilor'

Citește și: Cine este Oana Mizil.Cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Descinderi acasă la Brigitte și Florin Pastramă

În comunicatul Poliției s-a arătat că se fac cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere și au fost conduși la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, s-a arătat în comunicatul Poliției, după perecheziții.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton