Brigitte și Florin Pastramă, afacere de succces împreună. Cum fac bani cei doi: ”Construiesc cu soţul meu”

 Stamen Diana
.

Aproape nimeni nu se aștepta ca Brigitte și Florin Pastramă să rămână împreună după terminarea emisiunii de la ProTV. Cei doi au demonstrat că se iubesc cu adevărat, iar acum au dat lovitura. Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut afacere de succes împreună.

După terminarea emisiunii 'Ferma' de la ProTV, cei doi concurenți s-au căsătorit și sunt mai fericiți ca niciodată. Brigitte și Florin Pastramă și-au dorit să aibă un copil împreună, însă, din păcate, sarcina asistată a vedetei nu a putut fi dusă la final. După acest eveniment mai puțin plăcut din viața lor, cei doi au stat departe de lumina reflectoarelor și au călătorit foarte mult.

Tac și fac! Brigitte și Florin Pastramă au rărit aparițiile la TV, însă au pus la cale o super afacere care cu siguranță este una de succes. Cei doi foști concurenți de la 'Ferma' s-au lansat în domeniul imobiliar și au făcut un cartier de vile în Ștefăneștii de Jos. Ca să cumperi o casă de la soții Pastramă trebuie să scoți din buzunar 80.000 de euro.

 'Construiesc cu soţul meu.  Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare', a spus Brigitte, pentru Click!.

Brigitte Pastramă a renunțat la tratamente

Prietena cea mai bună a lui Brigitte a dezvăluit decizia neașteptată pe care a luat-o vedeta după ce a pierdut sarcina. Soția lui Florin Pastramă a decis să renunțe la tratamente și să încerce să rămână însărcinată pe cale naturală.

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut'a declarat prietena lui Brigitte pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook

Brigitte și Florin PastramăBrigitte și Florin Pastramă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton