Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul: "Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt"

 Raiciu Adriana
.

Cabral ia o pauză de la televiziune. Cabral, în vârstă de 45 de ani, are o carieră impresionantă în televiziune. Întors recent din Republica Dominicană, prezentatorul a decis să ia o pauză și să acorde mai multă atenție familiei, dar și odihnei. Iată ce mesaj a scris pe blogul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral ia o pauză de la televiziune. Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din țara noastră. În 1998, își începe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. Ulterior, vedeta a avut mai multe proiecte în televiziune, ultimul în care a fost implicat a fost Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Acesta a prezentat alături de Adela Popescu cel de-al doilea sezon, departe de casă, timp de mai bine de două luni de zile.

cabralcabral

După o perioadă solicitantă, Cabral a decis să ia pauză de la televiziune. Anunțul l-a făcut prin intermediul blogului său, unde a dezvăluit că vrea să-și petreacă mai mult timp cu familia, dar și să acorde mai multă atenție odihnei.

Citește și: Cu ce pericole se confruntă Cabral în Republica Dominicană:„Simţi cum te sufoci

Citește și: Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici’:’Nu-i dorești asta nici unui dușman’

Citește și: Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată:'Definiția perfectă pentru neam prost'

Citește și: Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze:„Născocim o ceartă’

Cabral ia o pauză de la televiziune

Cabral are o carieră în televiziune de peste 25 de ani și a ajuns în punctul în care simte că are nevoie de o pauză de la tot ce face. Astfel, prezentatorul a decis să pună pe pauză tot ce se întâmplă în viața lui profesională la momentul actual și să acorde mai multă atenție familiei.

Anunțul a fost făcut de soțul Andreei Ibacka prin intermediul unui mesaj postat pe blogul personal.

Probabil că trebuie să trăiești în șoșonii cuiva ca să înțelegi pe deplin ce-i acolo. Să înțelegi dacă e bine sau nu, dacă-i e bine sau îi e greu. Să simți… nu să judeci. Dar treaba asta cu a trăi în șoșonii altcuiva este doar o poveste. În viața reală fiecare se chinuie cu proprii șlapi, are propriile zbateri, cară proprii saci de cartofi.

Ei, fix de cartofii ăștia zic acum. Eu… o să-i las puțin pe-ai mei pe trepte, aici. Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef.

Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.

Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei. Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul.

„Am obosit”

De asemenea, aceasta a mai mărturisit că lucrează de la vârsta de 17 ani neîntrerupt și pur și simplu simte că a obosit.

Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om. Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu…

Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait. M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun.
În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine.
Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat.

Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracun frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi.

Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă„, a scris Cabral pe blogul său.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton