Când are loc botezul Aidei, fetița Laurei Cosoi: „Urmează să plec cu familia mea într-o mică vacanță, apoi urmează botezul”

 Matei Bianca
.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu aproape două săptămâni, mai exact pe data de 29 iulie 2024, iar acum se pregătește pentru botezul micuței sale. Actrița și Cosmin Curticăpean, soțul ei, se pregătesc de importantul eveniment din viața lor. Când va avea loc botezul Aidei, fetița celor doi soți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi poate spune că este o femeie împlinită din multe puncte de vedere, deoarece are o familie frumoasă și împlinită, dar și o carieră de succes în domeniul televiziunii și cel al actoriei. Actrița a născut în urmă cu doar zece zile, iar recent a vorbit despre botezul micuței Aida.

laura1laura1

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre nașterea celei de-a patra fetițe: „Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. A fost mare, a avut 4,100 kg”. Cum au reacționat surorile când au văzut-o pe Aida

Citește și: Laura Cosoi a revenit la filmări, la doar 9 zile după ce a născut. Mamă a patru fetițe, actrița arată senzațional la 42 de ani

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Florin Zamfirescu când le-a spus că a intrat la Teatru și se face actor: „S-au crucit. Mama mă întreba dacă vorbesc serios…” Cât de mult îi admiră pe Victor Rebengiuc și soția lui, Mariana Mihuț / EXCLUSIV

Citește și: Nicu Covaci a fost înmormântat cu o zi mai devreme, la Cimitirul Eroilor din Timișoara. Slujba a fost oficiată de Mitropolitul Banatului și au participat doar cei apropiați

Când va avea loc botezul Aidei, fetița Laurei Cosoi

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Laura Cosoi a vorbit despre botezul fiicei sale, micuța Aida. Marele eveniment din viața actriței și a lui Cosmin Curticăpean va avea loc la sfârșitul lunii august, după ce ei se vor întoarce din vacanță.

„M-am întors pe platourile de filmare, trebuia să filmez niște ediții în avans pentru că urmează o perioadă în care urmează să plec și eu cu familia mea într-o mică vacanță, apoi urmează botezul Aidei, care va fi la finalul lunii și trebuie să mă organizez și cu acest eveniment foarte important din viața noastră. În mod normal, evident că nu m-aș fi întors atât de repede la filmări dacă aș fi avut de ales, însă trebuia să am acest avans ca să pot pleca', a spus vedeta pe InstaStory.

Ce spune actrița despre micuța Aida

Laura Cosoi a vorbit și despre micuța Aida. Actrița a mărturisit că se descurcă foarte bine cu fetița ei, astfel că până la acest moment nu a fost nevoită să apeleze la pompă.

„Dacă puteți crede, nu am apelat nici măcar o secundă nici la pompă, motiv pentru care îmi dau seama că există o sincronizare perfectă între mine și Aida și pot pleca două ore și jumătate, chiar trei de acasă. Cam atât îmi ia tot procesul ăsta cu filmările, make-up, hair și înregistrarea în sine, plus drumul', a spus ea.

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Pe data de 29 iulie 2024, Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Frumoasa actriță a devenit mamă de fată pentru a patra oară. Imediat după ce a născut, vedeta a făcut publică prima fotografie cu micuța ei.

Laura Cosoi se împarte foarte bine între viața de mamă și cariera frumoasă pe care o are, astfel că ea știe cum să gestioneze aceste lucruri din viața ei.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton