Când începe Insula Iubirii 2024. Radu Vâlcan: "Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?"

.

Când începe Insula Iubirii 2024. Cinci cupluri urmează să joace totul pe o singură carte, cea a fidelităţii, în compania unor ispite, în cel mai nou sezon Insula Iubirii, care urmează să înceapă în luna iulie. În acest sezon se pornește de la premisa #cineiubeştenulasă, iar în cadrul show-ului vor ieși la iveală adevăruri dramatice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Când începe Insula Iubirii 2024. Noul sezon Insula Iubirii invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care, de-a lungul timpului, a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi. Pe parcursul celor 8 sezoane, o serie de cupluri au trecut prin testul vieții lor și din, păcate, mulți l-au picat, alții au rezistat, cert e că oricum ar fi după emisiune lucrurile s-au schimbat semnificativ pentru mulți.

radu-valcan-9radu-valcan-9

Când începe Insula Iubirii, sezonul 8

Când începe Insula Iubirii 2024? E una dintre întrebările frecvente în ultima perioadă. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii. S-a anunțat data începerii unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri de la Antena 1.

Astfel, noul sezon Insula Iubirii urmează să aibă premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și: Ispite Insula Iubirii 2024. Cine sunt cele 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor testa cuplurile, în Thailanda

Citește și: Cine sunt cele cinci cupluri care participă la Insula iubirii, sezonul 8. Unii dintre concurenți au participat și la alte reality-show-uri

Citește și: Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație: „Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite. Am crezut că vom avea forță să înfruntăm…„

Citește și: Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, cu premiul de 120.000 de euro: „A meritat. Acestea sunt cele două planuri acum”

Cinci cupluri participă la Insula Iubirii

Cinci cupluri vor avea de trecut în acest sezon testul fidelităţii, în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?', „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?' sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Timp de 21 de zile, partenerii se vor supune celor mai intense tentații și rămâne de văzut cine va mai pleca de mână la finalul competiției. Noii concurenţi vor avea de tras concluzii ce le-ar putea schimba radical viața amoroasă, după experienţa de trei săptămâni departe unul de celălalt.

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor ave libertatea de a decide dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Radu Vâlcan: „Sezonul 8 are o greutate aparte”

Gazda emisiunii, Radu Vâlcan, susține că sezonul 8 urmează să aibă o greutate aparte, dat fiind că cifra 8 este legată de noroc în tradiția asiatică.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!', a declarat Radu Vâlcan înainte de începerea sezonului 8.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton