Când începe noul sezon Atletico Textila: ”Liga 2, pregătește-te de noi”. Ce actori se alătură serialului de la PRO TV

 Cica Cristina
.

Când începe noul sezon Atletico Textila: 'Liga 2, pregătește-te de noi'. Așteptarea fanilor a luat sfârșit, iar noua serie vine cu surprize pentru telespectatorii care au așteptat continuarea serialului de la PRO TV, mai ales că noi personaje își vor face apariția pe micul ecran.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ani de zile în care s-au chinuit în ligile secunde, noul sezon începe în forță, dar fiind că iubita echipă se califică în cea de-a doua ligă, la finalul unui meci încărcat de… tensiune! 'Liga 2, Liga 2, pregătește-te de noi', vor striga fericiți jucătorii cu speranțe mari și reușite mici!

atletico-textila-1atletico-textila-1

Citește și: Laurențiu Reghecampf a povestit cum a decurs prima întâlnire cu iubita lui, Corina Caciuc: „Eu sunt romantic! Am dus-o la restaurant, i-am dat niște creveți d-ăia mari, în Dubai”. Cum s-au cunoscut, de fapt

Citește și: Cum s-a îmbogățit Vali Vijelie din imobiliare: „Fac ca Ceaușescu: tot palierul ăsta e al meu. Banul nemuncit nu e spornic…' / Cine se ocupă de afacere, de fapt

Citește și: Randi și-a întrerupt concertul de la Beach! Please, crezând că nu e pe placul publicului. De ce era, de fapt, fluierat: „Am plecat cu moralul foarte jos. Noi nu am știut… '

Citește și: Adrian, fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a împlinit 3 ani. Imagini de la aniversarea mezinului: părinții și-au surprins fiul cu un tort din pepene

Când începe noul sezon Atletico Textila

O revenire așteptată de toți cei de acasă – noul sezon din Atletico Textila urmează să înceapă duminică, de la ora 20:30! Primul episod va putea fi urmărit înaintea finalei EURO 2024, în același timp, la PRO TV și pe VOYO, iar restul sezonului, în exclusivitate, pe VOYO!

Telespectatorii se vor revedea nu doar cu antrenorul echipei, Traian, cât și cu unii dintre cei mai cunoscuți jucători, dintre care îi amintim pe Costeluș, Popa Ilie, Vlăduț sau Leonardo. Însă, alături de ei vor veni și alți tineri iubitori de fotbal!

Ce actori se alătură serialului Atletico Textila

De asemenea, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, Costi Max s-a alăturat serialului și e nerăbdător să le aducă celor de acasă noile aventuri ale echipei.

'Recunosc că acest personaj este oarecum diferit de ce au văzut până acum la mine, dar esența este aceeași. A fost o provocare mișto acest rol și poate este potențialul maxim pe care îl puteam atinge ca fotbalist'.

Despre noile personaje și cum funcționează colaborarea în echipă, a vorbit și Traian, antrenorul Atletico! 'Toți colegii mei sunt actori extrem de talentați și dedicați meseriei, ca atare osmoza a funcționat perfect, noile personaje integrându-se în context foarte ușor. Vreau să cred că formăm o echipă frumoasă, pe care spectatorii să o urmărească cu bucurie', spune actorul Angel Popescu, parte din proiect încă de la început.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton