Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la "Vocea României": "E greu să menții o balanță...". Detalii spumoase din culisele sezonului 12 / EXCLUSIV

.

Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României”. Îți transmite pe loc un boost de energie și bună dispoziție, la fel ca muzica ei, ce dă dependență și te face să-i asculți piesele pe repeat. Irina Rimes, căci despre ea este vorba, este un artist complet și un om deosebit, care a muncit cu tenacitate pentru toate lucrurile bune care se întâmplă azi atât în viața ei profesională, cât și în cea sentimentală, despre care ne-a împărtășit ultimele noutăți. Precum era de așteptat ne-a vorbit și despre noul sezon al show-ului de la PRO TV și relația cu cei care o însoțesc la masa juriului și de această dată.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Nu pot să cred că a trecut mai bine de un an de când nu am mai vorbit și sunt convinsă că avem multe de povestit. Așa că o să încep direct, spune-ne ce s-a mai întâmplat în perioada asta de timp, ce schimbări s-au petrecut în viața ta?

Wow, deja un an? E greu să mai țin socoteala timpului. 2024 a fost un an foarte bun pentru mine, am făcut EP-ul „Origini, pe care îl voi cânta curând în cadrul „Descântatelor, am făcut o producție specială și mi-am adus „sufrageria la Sala Palatului în martie. Am avut turnee, concerte, campanii și sunt în toiul filmărilor pentru noul sezon din „Vocea României. Am cântat și la Electric, și la Untold, iar piesa mea „Dudadu s-a auzit și la Tomorrowland prin intermediul lui Steve Aoki și Tiesto. Eu zic că este un an bun. (zâmbește)

irina rimes (3)irina rimes (3)

Irina Rimes, detalii din culisele sezonului 12

Curând, te revedem pe micul ecran la „Vocea României și abia așteptăm noul sezon, care sunt convinsă că vine cu multe noutăți, așa cum a fost de fiecare dată. Cum te mai surprinde pe tine acest proiect, și nu doar din perspectiva concurenților?

„Vocea deja a devenit pentru mine un proiect de suflet și modul în care mă conectez cu concurenții în acele luni de filmări și pregătiri este unul foarte aparte. Facem schimb de informații și ne învățăm unii pe alții, iar faptul că pot să fiu alături de ei în această călătorie, și nu mă refer la emisiune, ci în călătoria lor de artist, mă bucură tare. Sunt în continuare surprinsă de vocile lor, dar și de caracterul diferit al fiecăruia. Și da, sezonul acesta vine și cu noi reguli ale jocului pe care le veți afla chiar din etapa audițiilor pe nevăzute. La „Voce surprizele nu se termină niciodată.

Citește și: Irina Rimes a fost cerută în căsătorie de iubitul francez, David Goldcher: „S-a așezat în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr”. Artista vrea să înfieze un copil

Citește și: Ce sacrificii a făcut David Goldcher pentru relația cu Irina Rimes: „El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună' / Cei doi au planuri de nuntă

Citește și: Cum a gestionat Daliana Răducan celebritatea lui Răzvan Simion, la începutul relației: „Ne fotografiau de pe schelele unui imobil în construcție, aflat vizavi de locuința noastră, dar acum am înțeles…” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia: „Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil. Am fost atât de tristă…'

Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României”

Ești o artistă completă din toate punctele de vedere, cu toate astea sunt sigură că și tu ai parte de provocările tale, nu doar concurenții… Care ar fi acelea?

Cea mai mare provocare, pentru mine, este time managementul. Tocmai pentru că sunt atât de multe proiecte și lucruri pe care le fac, uneori îmi este foarte greu să îmi găsesc timp liber doar pentru mine, dar în același timp nici nu aș vrea să renunț la vreunul dintre proiectele pe care le am. E greu să menții o balanță și, deși poate mi-aș dori să am mai mult timp pentru sesiuni sau pentru sport, sau acasă, nu regret că lucrurile se întâmplă altfel.

Irina Rimes: „Îi admir pe toți colegii mei”

Care sunt calitățile pe care le admiri tu la fiecare antrenor în parte?

În primul rând, îi admir pe toți colegii mei, cu fiecare pot spune că am creat o legătură frumoasă și cu mulți chiar lucrez și în afara „Vocii, la diverse proiecte. Toți cred că ne-am dovedit „valoroși, de aceea ne aflăm și în poziția de antrenori. Poate unul este mai muncitor, unul mai creativ, unul mai „showman, dar cred că fiecare este talentat și o sursă de inspirație. La Tudor apreciez foarte mult sinceritatea sa, uneori poate prea directă sau tăioasă, la Horia și Theo apreciez mult energia, entuziasmul și buna dispoziție pe
care aceștia o emană, recunosc, uneori mă încarcă și pe mine, iar la Smiley, modul lui de a comunica mereu cu calm și de a-i ghida pe concurenți.

Chiar sunt curioasă, ce te scoate pe tine din minți în viața de zi cu zi și care sunt greșelile pentru care ai cea mai mică toleranță?

Cel mai mult mă deranjează lipsa de interes și „pierderea timpului, cel puțin acum, când timpul meu liber este destul de limitat, îmi place să îl folosesc cât mai eficient și bine. Cred că trebuie să fim prezenți și să valorificăm timpul pe care îl avem.

Pe final, spune-ne ce planuri mai ai pentru anul acesta! Ce ți-ai pus în gând?

După „Descântatele, am pregătit un mini-turneu să ne vedem mai mult și prin Europa. Ulterior îmi doresc să am mai mult timp pentru sesiuni, să pot lucra la ideile noi pe care le-am tot adunat. Mi-am pus în gând să câștig și „Vocea României și să găsesc mai mult timp pentru sport.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton