Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor. „Mi-ar plăcea să îi fiu...”

.

Pe Jador și Carmen de la Sălciua îi leagă o relație de prietenie. Artista a recunoscut că a fost mișcată de momentul în care Faimosul de la Survivor România a izbucnit în lacrimi după ce a citit mesajul primit de la fosta lui logodnică, Georgiana. Văzând imaginile, lui Carmen de la Sălciua i-a venit o idee pentru atunci când Jador va reveni în țară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua recunoaște că îl admiră pe Jador și urmărindu-l la Survivor România, a recunoscut că a fost emoționată de momentul în care Faimosul a citit acel mesaj primit de la Georgiana, fosta lui logodnică. Aceasta a afirmat că, atunci când Jador se va întoarce, îi va propune să fie printre nașii de căsătorie ai lui și ai Georgianei.

Când se întoarce de la Survivor o să îi propun să fiu printre nașii lui și ai Georgianei de căsătorie. Chiar dacă nu voi avea un partener, cred că voi putea fi printre cei care să îi fie alături, la altar, să îl îndrum spre taina căsătoriei. Știu că el este foarte credincios, asta îmi și place la el, iar la Survivor a dovedit, dacă mai era nevoie, că are un suflet mare, că este un om special.

c1c1

Și, în momentul în care l-am văzut cum a reacționat la scrisoarea Georgianei a fost clar, pentru mine, că o iubește cu adevărat. Așa că mi-ar plăcea să îi fiu alături și lui, și ei, într-un asemenea moment', a declarat Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro.

Mesajul primit de Jador la Survivor de la Georgiana, fosta lui iubită

Cu toate că s-a semnat ca prietena lui de suflet, mesajul transmis de Georgiana pentru Jador i-a convins pe colegii lui din echipa Faimoșilor că tânăra ar avea încă sentimente pentru fostul ei iubit.

Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas.

Citește și: Jador și Carmen de la Sălciua, relație neașteptată. Ce legătură există între cei doi:'Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi'

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:”E multă ură între noi!” Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică:„A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară:'Am stabilit de comun acord'

Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet’, i-a transmis Georgiana lui Jador.

Jador: „Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei'

Mesajul primit de la Georgiana l-a făcut pe Jador să cedeze și să izbucnească în lacrimi. Faimoșul a declarat atunci că o iubește în continuare și că își dorește ca ea să fie mama copiilor lui.

Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…)

O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla', a spus Jador la Survivor România 2021.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton