Carmen Grebenișan de la Asia Express, dezvăluire neașteptată despre noul ei iubit: ”Ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten”

 Oana Popoiag
.

După ce s-a întors de la Asia Express, Carmen Grebenișan a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, iar venirea primăverii a prins-o într-o nouă relație. Extrem de discretă la început cu schimbarea în plan amoros, blonda a început să vină cu detalii despre cel care i-a furat inima. Recent, aceasta a făcut o serie de noi dezvăluiri, explicând că a fost amică timp de trei ani cu actualul iubit, înainte de a se îndrăgosti de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan are 27 de ani și o lume-ntreagă la picioare. Succesul ei în social media și notorietatea au crescut vertiginos din momentul în care a participat alături de Alina Ceușan la Asia Express. Frumoasa blondă a traversat o perioadă ceva mai dificilă după întoarcerea din celebra competiție, punând punct unei relații, însă primăvara a prins-o într-o nouă poveste de iubire.

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai sexy vedete din social media

Extrem de discretă în privința noului iubit, Carmen Grebenișan s-a limitat la început în a spune că este vorba de un tânăr de 24 de ani, de profesie farmacist. Iată că între timp relația a evoluat, iar bloggerița a revenit cu noi detalii despre partenerul său, explicând că este o cunoștință mai veche.

Cum a început povestea de dragoste dintre Carmen Grebenișan și actualul ei iubit

'Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo.

Carmen-Grebenișan-și-Alina-CeușanCarmen-Grebenișan-și-Alina-Ceușan

E foarte frumos și lucrurile au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri', a declarat Carmen Grebenișan la emisiunea Showbiz Report.

Foto: Instagram

Citește și: Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a depus actele de divorț: „A crezut că glumesc, nici acum nu crede”. Marele campion refuză, însă, să semneze

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton