Cea mai bună ținută de până acum! Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată în vizita diplomatică din Coreea de Sud: "Un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil..."

 Cica Cristina
.

Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată  în vizita diplomatică din Coreea de Sud. După ce a fost criticată cu alte ocazii, de data aceasta sunt numai cuvinte de laudă la adresa soției lui Klaus Iohannis, fiind felicitată pentru alegerea sa vestimentată, de inspirație din anii 60. Iată ce au avut de spus Adina Buzatu și Florin Burescu despre apariția Primei Doamne.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen Iohannis îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis într-o vizită diplomatică în Coreea de Sud și Vietnam, în perioada 22- 24 aprilie 2024. Vizita se încheie oficial miercuri, când urmează să fie semnate o serie de memorandumuri, în domeniile precum apărăre, energie, dar şi în cel al cooperării în situaţii de urgenţă: 'Vizita mea oficială în Republica Coreea a început astăzi, la Cimitirul Naţional din Seul. Am adus un omagiu victimelor de război din Coreea de Sud, onorând sacrificiul acestora pentru libertate, pace şi democraţie', a transmis șeful de stat.

carmen-iohannis-2carmen-iohannis-2

Citește și: Carmen Iohannis a dansat pe ritmuri africane în Kenya! Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României la acest eveniment

Citește și: Ce afacere are Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară. Prima Doamnă a României obține venituri suplimentare din imobiliare

Citește și: „Mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși. Poate regret că…” Alexandra Stan, dezvăluiri sincere despre relațiile toxice din viața ei / EXCLUSIV

Citește și: David Pușcaș nu mai vorbește cu Luminița Anghel, dar îi duce dorul. Ce plan are să se împace cu ea: „E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile”

Carmen Iohannis, lăudată de Adina Buzatu pentru ținuta purtată în vizita diplomatică din Coreea de Sud

Îmbrăcată într-un costum negru, la care a asortat mănuși albe, așa cum spune protocolul, Carmen Iohannis a fost extrem de lăudată de această dată pentru alegerea făcută. Adina Buzatu a ținut să precizeze că ținuta e inspirată din moda anilor 60, amintindu-i chiar de stilul fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Jaqueline Kennedy.

'Sunt ținute clasice formale, potrivite unui eveniment de nivel înalt. Sunt corecte, îmi place croiul costumului ei, o pune în evidență, îmi place mâneca sacoului, e foarte șic. E un model de inspirație a anilor 60, la modă acum, un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil', a spus Adina Buzatu pentru Playtech.

„Suntem mândri să ne reprezinte țara din punct de vedere vestimentar, de această dată”

La rândul lui, designerul și stilistul Florin Burescu, a analizat amănunțit ținuta purtată de Carmen Iohannis și a avut numai cuvinte de laudă, ținuta fiind chiar fără cusur cu această ocazie, din cap, până în picioare.

'Sunt de apreciat că respectă protocolul, în fiecare țară, ne dorim ca și la noi când vin străinii să le respecte. Ținutele sunt impecabile, îl felicit pe domnul președinte pentru atitudinea pe care o are în costum și în fața unei astfel de ceremonii, iar doamna Carmen Iohannis este la cea mai bună apariție a sa, de când a apărut în vizorul publicului, impecabil.

Costumul perfect croit, lungimea fustei este ideală. Încălțămintea e foarte bine asortată. Îmi place și coafura, o avantajează, o sfătuiesc să o poarte mereu. Felicitările mele, o apariție de senzație, suntem mândri să ne reprezinte țara, din punct de vedere vestimentar, de această dată!', a transmis Florin Burescu, pentru sursa citată.

„Carmen Iohannis are o zonă de confort, foarte clasică”

Cât despre coafura Primei Doamne a vorbit Adi Constantin, hairstylistul vedetelor, care a ținut să amintească de zona de confort a soției lui Klaus Iohannis și să ofere un sfat privind tunsoarea aleasă.

'Carmen Iohannis are o zonă de confort, foarte clasică, și care face casă bună cu poziția oficială a domniei sale. Culoarea este una adecvată, observăm ca a renunțat la încercările de Balayage, așadar, un plus pentru nuanța unitară aleasă. O variantă de viitor poate fi și un alt tip de tunsoare din zona bob lung adică LOB conferind mai multă densitate, mișcare Glam'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton