Carmen de la Sălciua recunoște că ea și-a dorit divorțul de Culiță Sterp: „El mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai...”

 Matei Bianca
.

Carmen de la Sălciua a fost cea care și-a dorit divorțul de Culiță Sterp. Cântăreața a mărturisit că fostul ei partener de viață spera la o împăcare, însă ea nu a vrut acest lucru. Artista a făcut dezvăluiri despre fostul soț, la 5 ani de când s-au separat. Cei doi au avut o căsnicie frumoasă de 2 ani, dar, la un moment dat, au decis să meargă pe drumuri separate. Divorțul a durat jumătate de an, timp în care au avut parte de unele neînțelegeri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Carmen de la Sălciua a vorbit deschis despre divorțul de Culiță Sterp, la 5 ani după separare. Artista a dezvăluit că ea a fost cea care a luat decizia finală de a încheia relația cu celebrul cântăreț. Deși pe parcursul căsniciei a avut o relație bună cu el și familia lui, cântăreața a recunoscut că nu și-a mai dorit o împăcare, în ciuda speranțelor lui Culiță Sterp.

carmen3carmen3

Citește și: De ce nu a vrut Carmen de la Sălciua copii cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eram sceptică. Nu simțeam că…' / Acum urmează tratamente să rămână gravidă cu Marian Corcheș

Citește și: Culiță Sterp, replică pentru Carmen de la Sălciua, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum poate să accepte bărbatul ăla al ei așa ceva. Să își vadă de treaba ei, de familia ei, au trecut 6-7 ani și…' / Au divorțat în 2019

Citește și: Elena Gheorghe le permite copiilor să folosească telefonul o oră pe zi, doar în vacanțe: „Trebuie să le ofer și acest privilegiu. Începe imediat școala și n-o să mai aibă…'. Ce activități face împreună cu Nicholas și Amelie / EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Cazan vrea să se facă un film despre viața Marinei Voica. Cei doi artiști s-au iubit în trecut: „ O femeie adevărată trezește și mai mult interes celor din jurul ei”

Carmen de la Sălciua a fost cea care și-a dorit divorțul de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a făcut declarații despre căsnicia ei cu fostul partener de viață, Culiță Sterp, la 5 ani de la separarea oficială. Artista a mărturisit că ea a fost cea care a inițiat divorțul de fostul soț, deoarece nu și-a mai dorit să continue relația.

Cântăreața a mai explicat că divorțul a fost un proces lung, de aproximativ 6 luni, și că ea a fost cea care a depus cererea de divorț la Tribunal.

„M-am înțeles destul de bine cu mama lui. Am avut o relație destul de bună pe parcursul căsniciei noastre. Lucrurile au degenerat puțin în momentul în care ne-am separat. Divorțul a durat cam jumătate de an. Eu am depus hotărârea, am divorțat la Tribunal. Probabil el mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai doream', a povestit cântăreața la „Povești de Film, cu Mara Bănică'.

De ce nu a vrut artista copii cu fostul soț

Carmen de la Sălciua a vorbit și despre motivul pentru care nu și-a dorit copii cu fostul soț, Culiță Sterp. Artista a mărturisit că simțea că se vor despărți la un moment dat și nu era pregătită pentru acest pas important alături de el.

„Nu pot să spun că am rămas cu ceva pozitiv, dar nici nu îl judec, pentru că eram copii. Am crezut că putem duce ceva până la capăt. Eu am fost cea care nu și-a dorit copii la momentul respectiv. Aveam anumite episoade și nu mă vedeam până la finalul drumului alături de el. Sufletul meu îmi spunea că undeva drumurile noastre se vor separa și așa a și fost', a mai completat ea.

Cum s-au cunoscut Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Culiță Sterp. Cei doi foști soți au fost împreună la botezul nașei lor, unde s-au văzut pentru prima dată, însă ei s-au cunoscut în mediul online.

Artista și fostul ei partener de viață au fost căsătoriți 2 ani, din 2017 și până în 2019. Ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste în tot acest timp, dar au decis să se despartă, deoarece nu s-au mai înțeles.

„Ne-am cunoscut la botezul nașei noastre. Așa ne-am văzut, dar practic ne-am cunoscut pe internet. El era invitat, eu eram invitată, nu cântam acolo. În relația cu el era o atmosferă decentă. Am avut anumite discuții și anumite discuții s-au întâmplat și ulterior. Mai multe certuri au fost după.

Eu nu pot să spun că am avut o viață negativă alături de el, altfel nu mă căsătoream. I-am văzut și părțile bune și pe cele mai puțin bune. Cred că e un om cu suflet bun. Nu știu cum mai e el acum pentru că eu am dispărut de ceva vreme', a declarat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton