Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant, după ce a fost țepuită de o fană. Artista a ajutat-o cu bani: „Când s-a degradat lumea asta? Știți cum e vorba aia: când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!”

 Matei Bianca
.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Carmen de la Sălciua a transmis mesaj tranșant, după ce a fost țepuită de o fană. Artista a ajutat-o cu o sumă mare de bani, iar tânăra respectivă nu i-a înapoiat suma. Cântăreața este revoltată acum și nu înțelege de ce persoana respectivă nu-i mai răspunde acum la mesaje și o ignoră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Carmen de la Sălciua a transmis un mesaj tranșant, după ce a fost țepuită de o fană. Artista a ajutat-o cu bani, sumă pe care ulterior nu a mai primit-o înapoi.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Carmen de la Sălciua i-a spus lui Teo Trandafir că are o singură operație estetică: „Eu am doar o rinoplastie. Doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feţei”

Citește și: Culiță Sterp, replică pentru Carmen de la Sălciua, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum poate să accepte bărbatul ăla al ei așa ceva. Să își vadă de treaba ei, de familia ei, au trecut 6-7 ani și…' / Au divorțat în 2019

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Artista a depus actele: „Este foarte dezamăgită și tristă. El nu i-a dat niciun semn…' / Și-au petrecut vara separat

Citește și: Povestea de dragoste dintre Pepe și Dana Gheorghe: s-au cunoscut la un concert al artistului și au fost împreună trei ani / Motivul despărțirii: „Fără să ne certăm, fără scandaluri'

Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant, după ce a fost țepuită de o fană

Carmen de la Sălciua a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare, mărturisind că a fost țepuită de o fană căreia i-a oferit ajutor financiar. Artista a povestit că, în urmă cu câteva luni, o tânără din Sibiu, cu care colaborase anterior și cu care avea o relație bună, i-a cerut un împrumut substanțial, invocând o problemă de familie.

Deși cântăreața a avut rețineri, simțind că își încalcă principiile, a decis totuși să o ajute pe fană și i-a transferat suma de bani cerută, cu promisiunea că aceasta va fi returnată în luna august, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

„Dacă tot postez aici chestii frumoase de pe la evenimente şi din viața mea… musai să vă spun că am pățit și una mai puțin plăcută! În urmă cu câteva luni, o domnișoară din Sibiu cu care eu am colaborat la un moment dat și cu care m-am înțeles destul de bine mă sună să imi ceară nişte bani împrumut! O sumă destul de mare! Mi-a prezentat o problemă în familie și mi-a spus că în luna august, respectiv luna asta mi-o va returna! Eu, hai să fiu om cu suflet, deși cumva simţeam că îmi încalc un principiu, îi virez în cont. Ei bine… domnișoara ba are WhatsApp blocat, ba răspunde și mă amână, ba îmi dă seen, dar nici vorbp de bănuții mei! Când s-a degradat lumea asta? Când?

Asta e prima dată, dar și ultima când eu mai fac lucruri de genul! Eu tot timpul am mers pe premiza că atunci când dai bani împrumut… îți câștigi un duşman! Și uite că am pățit-o și eu! Stiți cum e vorba aia: când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!', a scris cântăreața pe InstaStory.

Artista este dezamăgită de ce se întâmplă în această lume

Carmen de la Sălciua a încheiat mesajul cu un îndemn către cei care sunt datori. Celebra cântăreață i-a sfătuit să comunice deschis și să nu dispară pur și simplu, deoarece este jenant să ceri banii tăi de la cineva.

„Cei care ştiţi că aveți de dat bani, sunați fraților, comunicați, nu dispăreți ca lașii! Nu era mai simplu să spui: „Uite, mai păsuieşte-mă câteva zile, că nu mă descurc'. În ziua de azi efectiv ajungi să dai explicații pentru ce îți trebuie banii… banii tăi! Atât de joasă speţă sunt unii! Cum mai dormiți noaptea în pat, totuși, cei care faceți asemenea lucruri? Un om să fie de bună credință și voi să îl <>', a mai completat ea.

Carmen de la Sălciua: „Am învățat o lecție importantă!'

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a recunoscut că a învățat o lecție importantă din această experiență neplăcută și i-a avertizat pe ceilalți să fie atenți și să își asculte intuiția pentru a nu trece prin situații similare.

„P.S.: Am învățat o lecție importantă! Tot timpul să îmi ascult intuiția și să nu îmi încalc principiile ! Vă sfătuiesc să nu faceți ca mine, ca să nu pățiți la fel ! Dați bani și ajutați atât cat puteți și să nu se simtă …nu vă dați peste cap să ajutați peste puteri …că oamenii nu apreciază!', a transmis artista.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton