Carmen Tănase, despre cum a devenit actriță, deși nu-și dorea să profeseze în domeniu: „Primul care mi-a schimbat viața a fost tata. Eu voiam altceva. Dintr-o întâmplare...”

 Matei Bianca
.

La frumoasa vârstă de 63 de ani, Carmen Tănase este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, mai ales că are o carieră de succes și este apreciată de o țară întreagă. Cu toate acestea, nu mulți știu cum a ajuns ea în acest domeniu. Recent, actrița a vorbit despre cum a ajuns să facă această meserie. Nu ea a fost cea care și-a dorit să profeseze în acest domeniu, ci a făcut asta la îndrumarea tatălui ei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Carmen Tănase a vorbit despre cum a ajuns ea să facă actorie. Nu actrița a fost cea care și-a dorit să profeseze în acest domeniu, ci a făcut acest lucru la îndrumarea tatălui ei, iar acum este foarte fericită cu cariera de succes pe care o are.

carmen1carmen1

Citește și: Carmen Tănase și-a injectat acid hialuronic pentru a-și estompa ridurile, după ce a slăbit 10 kilograme. Cum arată acum, la 63 de ani: „Știi ce frică mi-a fost? A ieșit extraordinar'

Citește și: Carmen Tănase, reacție dură către Robert Braia de la Insula iubirii, după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon: „Dacă fac așa cu un animal, pot face și cu un om același lucru. Aceste cruzimi îngrozitoare…' / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții: „Condiționări, șantaj, sabotaj, gelozie, invidie. Le-am trăit pe toate din plin. Mai ales în perioada facultății, când lucram ca manechin. Pe fond de stres, am ajuns la 45 de kg…” A fost încurajată de mama ei să meargă la singurul concurs de frumusețe la care a participat / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Lucescu și Neli, soția lui, s-au cunoscut la cantina studențească și au o poveste de dragoste impresionantă: „A fost interes la prima vedere. Nu vorbeam, dar…”. Sunt căsătoriți de 57 de ani

Cum a ajuns Carmen Tănase să facă actorie: „Primul care mi-a schimbat viața a fost tata. Eu voiam altceva'

Carmen Tănase nu a visat inițial la o carieră în actorie. De fapt, actrița a fost îndrumată spre această profesie de cei din jurul său, începând cu tatăl ei, care a avut un rol semnificativ în alegerea drumului său profesional.

„Am avut noroc și am avut oameni importanţi în viaţa mea și am în continuare mulți. Primul care mi-a schimbat viaţa a fost tata. Pentru că ideea a lui a fost de a face această profesie. Eu voiam altceva. Dintr-o întâmplare. Apoi, Olga Delia Mateescu care m-a pregătit și care a avut răbdare. Nu pregătea, cred că am fost prima și ultima pe care a pregătit-o. A făcut și ea o încercare. A avut răbdare cu mine să descopăr că este o meserie grea, eu ca toate fetițele ziceam că nu e mare brânză. Ea mi-a arătat că nu e așa și m-a lăsat să aleg dacă vreau calea grea sau calea ușoară și eu am înțeles de la ea că trebuie aleasă calea grea. Apoi, Olga Tudorache, la clasa căreia am nimerit și care m-a ales, deşi n-aş fi meritat. Ea a devenit al treilea părinte al meu', a povestit actrița la „Podcast cu Sens by Natasha'.

Actrița este recunoscătoare persoanelor care au ajutat-o în carieră

Carmen Tănase recunoaște și importanța colegilor și a echipei de la Teatrul Odeon, care au contribuit la dezvoltarea sa profesională, și a subliniat rolul Ruxandrei Ion în creșterea popularității sale prin aparițiile televizate.

Nu în ultimul rând, mama sa, care a suportat-o în toate momentele dificile ale călătoriei sale frumoase, rămâne o susținătoare necondiționată pentru celebra actriță. Ea este recunoscătoare persoanelor care au ajutat-o în carieră.

„Teatrul Național din lași urmează pe listă, toți regizorii cu care am lucrat. Nicoleta Toia, vreau să o amintesc. Ea a avut un rol esențial, mi-a dat roluri foarte importante și grele, a avut încredere în mine. Prietena mea Doina Ignea, care mă sprijină întotdeauna, e lângă mine. Apoi, colegii și oamenii de la Teatrul Odeon, unde am intrat cu reticenţă, dar m-am simţit bine. Nu avem timp să îi spun pe toţi. Ruxandra lon, datorită aparițiilor mele la televiziune am devenit cunoscută. Mama, care mă răbda și mă suportă și acum, cu toate crizele mele', a mai adăugat ea.

Carmen Tănase a vorbit despre încredere

În cadrul aceluiași interviu, Carmen Tănase a mai vorbit și despre încredere. Actrița a menționat faptul că băiatul ei îi spune că nu ar trebui să aibă încredere în oricine, însă ea așa a fost construită și consideră că nu poate schimba acest lucru din viața ei.

„De multe ori mi-am luat țeapă. Fiul meu îmi tot zice, el mă învață acum să nu mai am încredere chiar aşa. Așa îmi e felul, probabil că așa o să mor. Dar încrederea încet, încet mi-o pierd. Oamenii se schimbă, văd asta sub ochii mei. Se înfumurează brusc. Se transformă în altcineva. Voi avea, probabil, încredere până la sfârșit. Îmi plac oamenii discreți, cu bun simț, cu umor, a explicat Carmen Tănase.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton