Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 17 ani. Mama ei i-a pregătit o petrecere surpriză

 Stamen Diana
.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a împlinit 17 ani. Tânăra a avut parte de o petrecere surpriză organizată chiar de mama ei, Ami Teiceanu. Carismaticul actor nu a fost prezent la ziua fiicei lui, dar sigur i-a făcut o urare frumoasă.

Fiica lui Liviu Vârciu se află la un an distanță de majorat. Carmina a stat pentru o scurtă perioadă cu tatăl ei în București, dar acum s-a întors la mama ei. Tânăra a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei de naștere, iar cea care a pus totul la cale a fost chiar mama ei.

Carmina a împlinit 17 ani pe data de 8 mai, dar petrecerea a avut loc în weekend. Alături de fiica lui Liviu Vârciu au fost prietenii ei. Petrecerea a fost una restrânsă, iar Carmina s-a bucurat împreună cu prietenii de momentele pe care le-au petrecut.

„Deși ziua mea este in 8 mai, am avut parte de o seara restrânsă și minunata in data de 4 (sâmbătă) alături de mama și de cei mai apropiați prieteni ai mei. Anul acesta nu am dat petrecere, doar am dat o masa între prietenii mei apropiați. Anul viitor voi da o petrecere mare in cinstea majoratului meu.

Am primit cadouri frumoase, am povestit și ne am distrat de minune. Pot spune ca in acele momente am realizat cât de norocoasa am fost și sunt cu mama care a făcut mereu tot ce a putut ca sa îmi facă pe plac. Chiar sunt binecuvântata!', a declarat Carmina, pentru Ciao.ro.

Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au avut o aventură de-o vară, pe vremea când acesta făcea parte din trupa L.A. La vremea respectivă, actorul avea aproximativ 20 de ani. Ami Teiceanu a rămas însărcinată cu Liviu Vârciu, însă acesta nu a fost prea interesat. Atunci când Carmina a mai crescut, caristmaticul actor s-a apropiat mai mult de fiica lui, iar acum au o relație foarte bună.

FOTO: Instagram

Carmina și Ami TeiceanuCarmina și Ami Teiceanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton