Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, absentă de la nunta artistului cu Anda Călin: „Știam de cununia tatălui meu. Merg doar la petrecere, vreau să fiu lângă el”

 Matei Bianca
.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a fost absentă de la nunta artistului cu Anda Călin! Cei doi au semnat astăzi actele și au făcut acest pas mare, după o relație frumoasă de 8 ani și doi copii minunați: Anastasia și Matei. Tânăra a explicat recent de ce a lipsit de la cel mai important moment din viața cântărețului. Ea va lua parte la petrecerea de nuntă, care va avea loc în această seară, deoarece nu a putut ajunge la Starea Civilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Este o zi mare și importantă pentru Anda Călin și Liviu Vârciu și asta pentru că cei doi parteneri de viață au nunta. Cu toate acestea, de la cununia civilă a artistului cu soția lui a lipsit chiar fata pe care artistul o are cu Ami Teiceanu, Carmina. De ce nu a fost tânăra în vârstă de 22 de ani prezentă la Starea Civilă, când cei doi au devenit soț și soție.

liviu1liviu1

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios, imediat după cununia civilă. Primele imagini cu ei, în rochie de mireasă și costum de mire

Citește și: Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit azi, în mare secret, după 8 ani de relație! Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Cum s-a împărțit averea lui Alexandru Arșinel între cei doi fii ai săi: „Lucrurile au fost clare dinainte și dintotdeauna”

Citește și: Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. A trăit fără tată și a fost părăsit de iubită pentru unul dintre prietenii săi

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, absentă de la nunta artistului cu Anda Călin

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu a fost prezentă la cununia civilă a tatălui său cu Anda Călin. Tânăra a lispit de la cel mai important moment din viața cântărețului, dar va fi prezentă la petrecerea care va avea loc în această seară.

Artistul și partenera lui de viață, Anda Călin, au semnat actele la Starea Civilă, după o relație frumoasă de 8 ani. Cei doi îndrăgostiți au devenit, oficial, soț și soție, iar ei radiază de fericire unul în compania celuilalt.

De ce nu a participat tânăra la cel mai important moment din viața cântărețului

Într-o declarație recent, Carmina Vârciu a explicat absența sa de la cununia civilă a lui Liviu Vârciu cu Anda Călin. Tânăra a transmis faptul că se ocupă de partea profesională și nu a avut cum să ajungă la acest moment.

Cu toate acestea, Carmina Vârciu a promis că va fi prezentă la petrecerea de după nuntă, dorind să fie alături de tatăl său și de noua sa soție în această zi specială din viața lor.

„Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei, și am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin. Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full. A fost ceva restrâns. A înțeles că nu am cum să ajung. Mă duc la nuntă. La petrecere merg, vreau să fiu lângă el', a precizat tânăra pentru ciao.ro.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios

Nimeni nu s-a așteptat ca, imediat după cununia civilă, Liviu Vârciu și soția lui, Anda Călin, să se îndrepte direct către Biserică, dar exact asta au făcut, căci totul a fost organizat în mare secret și au vrut încă de la bun început să se bucure de un eveniment restrâns.

Artistul a renunțat la costumul portocaliu purtat la cununia civilă, optând pentru un costum de mire foarte elegant, de un bleumarin care i se potrivea perfect. Anda Călin a fost în centrul atenției atât la cununia civilă, cât și la nuntă, iar rochia de mireasă pe care a ales-o a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Cu o siluetă invidiată de mulți, partenera de viață a artistului a ales o rochie tip sirenă, simplă, dar extrem de elegantă și modernă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton