Cât de bine arată Simona Florescu la 53 de ani! Cum se menține în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu: "Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani"

 Cica Cristina
.

Simona Florescu are 53 de ani, însă susține că se simte mai bine decât la 20 de ani! Lucru care se și vede, de altfel! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a spus și care sunt secretele pentru a se menține în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anii nu prea și-au pus amprenta asupra chipului său și cu atât mai puțin asupra corpului său. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu are o siluetă zveltă și mulți ar spune că cifra trecută în buletin este o greșeală.

Se menține în formă de ani buni și este admirată la fiecare apariție. Ce face pentru a arăta așa? Cântăreața spune că este atentă la ceea ce mănâncă, optând, în general, pentru salate și fructe. Evită carnea, consumă foarte rar prăjituri și nu mânâncă deloc cartofi prăjiți, mici sau sarmele.

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect'. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile:„Frumusețea fizică trece pe locul doi!'

'Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani. Nu e niciun truc în ceea ce privește dieta mea. Am grijă ce mănânc. Dimineața beau foarte multă apă. Mănânc cât se poate de sănătos, salate, fructe, carne foarte rar. De ani de zile nu am mai mâncat cartofi prăjiți, mici sau sarmale', a declarat Simona Florescu pentru prosport.ro.

Citește și: Cum a reacționat Bianca, de la Puterea Dragostei, când l-a văzut pe Livian cu noua iubită:„Îl iubesc și o recunosc'

Ce mănâncă Simona Florescu pentru a-și menține silueta

Momentan se află pe litoral, unde are o serie de spectacole! Vedeta a povestit și ce anume mănâncă în această perioadă, când programul este destul de încărcat.

'Nu mănânc dimineața. Îmi fac un fresh cu grapefruit și lămâie. Prânzul nu există. Pe la orele 15:00 – 16:00, dacă simt nevoia să mânânc, consum fructe sau două ouă fierte. Eu nu pot să cânt dacă am burta plină. Seara, după ce închei programul artistic, în jur de ora 23:00, iau cina. Dar e foarte important ce mănânci seara. Eu aleg pește, legume, orez diert, o salată cu rucola', a povestit artista.

Simona Florescu ar fi avut cu 10 kilograme mai mult în momentul în care a devenit soția actorului Ion Dichiseanu. Totuși, ea nu a urcat niciodată pe cântar, optând pentru o metodă atipică pentru a-și ține sub control greutatea: păstrează haine de 20 de ani în dulap și le probează pentru a afla dacă îi vin sau trebuie să apeleze la anumite măsuri pentru a slăbi rapid.

Citește și: Reguli noi la Oscar.'Cel mai bun film' trebuie să includă persoane de culoare sau LGBT

Simona Florescu avea 19 ani când s-a măritat cu Ion Dichiseanu

În 1986, Simona Florescu a devenit soția lui Ion Dichiseanu când avea doar 19 ani, iar actorul cu 35 de ani mai mult. Cântăreața spune că nu a interesat-o niciodată vârsta bărbatului pe care îl iubea și că a aflat abia la Starea Civilă câți ani are, respectiv 54. Mult timp, Simona a pus la suflet bârfele celor din jur și avea senzația că Dichi a luat-o de nevastă pentru că își dorea un copil, nu pentru că o iubea cu adevărat.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie', fiului ei că este înfiat:„Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui'/ EXCLUSIV

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment.

Simona-Florescu-1-1Simona-Florescu-1-1

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran.

S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi și mult timp am avut și eu senzația că ne-am căsătorit pentru că el își dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!’, a povestit Simona la un moment dat.

Întrebat ce l-a determinat să o aleagă pe Simona ca soție, Ion Dichiseanu a răspuns: „Dintre sute de femei eu am ales-o pe ea! Avea 19 ani, dar era precoce. Avea o minte sclipitoare și m-a cucerit’.

„Am simţit că tu poţi să fii mama copilului meu!’, i-a mărturisit actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton