Cât de mari au crescut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur. Kadri și Roxana au 9, respectiv 12 ani. Cei doi au fost surprinși în timp ce culegeau fasole și roșii din grădină

 Matei Bianca
.

Cât de mari au crescut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur. Kadri și Roxana au 9, respectiv 12 ani. Cei doi au fost surprinși de părinții lor în timp ce culegeau fasole și roșii din grădină, mai exact din sera pe care o au acolo și de care s-au ocupat cu mare grijă. Ei locuiesc acum la țară, iar actorul și soția lui se bucură de culegerea roadelor împreună cu copiii lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur, Kadri și Roxana, au în prezent vârstele de 9, respectiv 12 ani. Cei doi au fost surprinși de părinții lor în timp ce culegeau fasole și roșii din grădină. Cât de mari au crescut cei doi.

dragos1dragos1

Citește și: Cum arată viața lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru de când s-au mutat la țară. Au cules primele roade, iar actorul a fost filmat cu motocoasa: „Țăran amator' /„Șterge, mă faci de râs'

Citește și: Cum arătau jurații de la Românii au Talent la începutul carierei. Fotografii rare cu Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica ei: „Fetița mea este mult prea talentată să îi crească numele de mult uitat. Nimic nu justifică…'

Citește și: Ministerul Educației taie jumătate din bursele de merit și de excelență acordate elevilor care iau premii la concursuri sportive

Cât de mari au crescut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

Copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur, Kadri și Roxana, au ajuns la vârstele de 9 și 12 ani și continuă să impresioneze prin naturalețea și simplitatea lor. Recent, cei doi au fost surprinși într-un moment autentic, culegând fasole și roșii din grădina familiei, mai exact din seră.

Cu zâmbete largi pe fețe și bucurându-se de activitatea în aer liber, Kadri și Roxana au arătat cât de mult au crescut, fiind deja ajutoare pentru părinții lor. Acest moment postat de ei pe rețelele de socializare a arătat încă o dată cât de importantă este legătura în familia lor.

Cum arată viața celor doi de când s-au mutat la țară

În urmă cu doar un an, cei doi soți au decis să-și schimbe complet viața și să se mute la țară definitiv. Ei și-au ridicat o casă mare și frumoasă în satul Moșteni-Greci, județul Argeș, acolo unde duc un trai liniștit și sunt aproape de natură, ceea ce îi ajută să se relaxeze.

În această primăvară, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au depus eforturi considerabile pentru a planta răsaduri, iar munca lor a dat roade. În luna iunie a acestui an, vedeta a împărtășit pe rețelele de socializare imagini cu castraveții și roșiile recoltate din grădina lor.

Pentru a împărtăși frumusețea traiului la țară, cuplul a creat un nou cont de Instagram numit „bucurii_la_tara'. Într-una dintre postări, actorul poate fi văzut folosind o motocoasă.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de 18 ani

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de 18 ani și au trei copii. Cei doi soți au împreună trei copii frumoși, de care sunt mândri, pe Sofia, în vârstă de 17 ani, pe Kadri, de 9 ani, și pe Roxana, de 12 ani. Ei au o familie frumoasă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton