Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19, după ce a fost operat de cancer la plămâni: ”Mi-a fost frică”

 Stamen Diana
.

Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19, după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni și operat de mai mult ori. Celebrul designer a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Juratul de la 'Bravo, ai stil!' are din nou probleme de sănătate. Cătălin Botezatu a fost testat pozitiv cu COVID-19, după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Din fericire, celebrul designer are o formă ușoară a virusului și face primele declarații despre cum se simte.

Cătălin-Botezatu-covid-2Cătălin-Botezatu-covid-2

„Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni.

(…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.', a declarat Cătălin Botezatu.

Vedeta s-a vindecat și așteaptă cu nerăbdare să apară din nou pe micul ecran. Cătălin Botezatu a avut COVID-19, dar din fericire starea lui de sănătate nu s-a agravat.

Citește și: Cătălin Botezatu ignoră sfaturile medicilor după ce a fost operat de urgență: „Nu am cum, nu pot!”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „Exagerează cu buzele. Are picioare frumoase, ca bețele de troleu”

Citește și: Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor din Turcia. Ce a aflat, după analize: „Mi-au interzis să…”

Citește și: Cătălin Botezatu, amintiri sfâșietoare. A petrecut noaptea de Crăciun în arest: „A început o femeie să cânte un colind sfâșietor. De atunci…”

Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu cancer

Celebrul designer s-a temut în momentul în care a aflat că are COVID-19 și s-a gândit că organismul său nu ar putea rezista în lupta cu boala. Vedeta a trecut prin cinci operații, după a ce a fost diagnosticat cu cancer. Cătălin Botezatu a declarat că se mândrește că s-a vindecat de această boală nemiloasă.

'După cum ştiţi, în urmă cu un an şi ceva am avut parte de o operaţie. Am avut un cancer şi atunci m-am operat de cinci ori, iar la a cincea operaţie, am făcut o operaţie tip high teak. Este specială datorită procedeelor pe care le faci în această operaţie. Eşti deschis, eşti curăţat acolo şi apoi se introduce chimioterapie, un overdoze, one shot de chimioterapie. E ca şi cum ai face chimioterapie preţ de un an. A fost foarte greu. Trebuie să fii foarte puternic, să reziste foarte tare organismul şi mai încolo să nu existe tot felul de repercursiuni. Dacă atunci a fost greu, încet-încet mi-am revenit, cu mult optimism şi cu multă încredere în Dumnezeu. Pe urmă a venit pandemia, din păcate. Mi-a fost puțin frică, pentru că făcând parte din acele persoane cu risc maxim, mă tot gândeam, Doamne, dacă am să fac, cum o să fie. Ei bine, am făcut COVID-ul, dar, pentru că a fost o formă simplă, mulțumesc lui Dumnezeu, am stat acasă, nu a trebuit să merg la spital. Am stat acasă izolat frumos, a trecut totul ca și cum nu ar fi fost nimic, iar acum mă simt bine, mi-am început activitatea. Vouă, tuturor telespectatorilor, vă doresc multă sănătate. Aveți grijă și protejați-vă', a mai spus celebrul designer, potrivit Antena 3.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton