Cine este Cătălin Gheorghe din „Iubire cu parfum de lavandă”. Are 39 de ani și este frate cu Juno în serial

 Matei Bianca
.

Cătălin Gheorghe joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. Este actor, are frumoasa vârstă de 39 de ani și este frate cu Juno în această producție de la Antena 1. Noi îți vom spune detalii din viața lui, dar și despre acest serial. Iată ce declarații a făcut Cătălin Gheorghe despre personajul Traian Bălan pe care îl interpretează în „Iubire cu parfum de lavandă'!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Filmările pentru serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1 se desfășoară într-un sat de lângă Capitală, iar în această producție joacă actori mari din România, cum ar fi următorii: Adrian Nartea, Michaela Prosan, Juno, Ella Prodan, Anca Florescu și mulți alții. Printre aceștia se numără și Cătălin Gheorghe. În serial, actorul este frate cu Juno și interpretează personajul Traian Bălan.

actor3actor3

Citește și: Cine este Alexia Caras din „Iubire cu parfum de lavandă'. Este din Iași și studentă la Actorie

Citește și: Cine este Eric Aradits din serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Are 19 ani și este fiul actorului Andrei Aradits

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre prietenia de 12 ani cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Suntem un alt tip de familie. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar…” Ce spune despre Gina Pistol și revenirea la MasterChef/ EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Mirela Bucovicean: au fost împreună 5 ani și au păstrat legătura după despărțire / Detalii neștiute: „Eram foarte atras de ea'

Cine este Cătălin Gheorghe din „Iubire cu parfum de lavandă'

Cătălin Gheorghe este un actor care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. Actorul are frumoasa vârstă de 39 de ani și a jucat în mai multe filme și piese de teatru cunoscute din țara noastră.

În această producție de la Antena 1, Cătălin Gheorghe îl interpretează pe Traian Bălan, care este pădurar în sat și se implică des în organizarea activităților din comună. De altfel, este Consilier la Primărie și are grijă de fratele lui mai mică, Sever (Rocky), adică Juno. Cei doi fac echipă în tot de când au rămas orfani.

Ce spune Cătălin Gheorghe despre serialul de la Antena 1: „Se filmează la foc automat, iar asta mă determină să dau tot ce am mai bun'

Cătălin Gheorghe a vorbit despre serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. Actorul a explicat că procesul de a apărea în această producție a fost unul foarte scurt și s-a bucurat atunci când a luat rolul lui Traian Bălan din serial.

Despre rolul său din serial, Cătălin Gheorghe a declarat că este un bărbat introvertit, isteț, care iubește natura și pe care viața l-a făcut fără săși dorească să iubească singurătatea.

,,Am fost invitat de Domnica Cîrciumaru la casting, iar întreg procesul a durat două zile și a fost foarte interesant, pentru că am fost pus în situația de a livra ceva ,,viu, plin de viață', într-un timp foarte scurt. Se filmează la foc automat, iar asta mă determină să dau tot ce am mai bun si să fiu un actor profesionist.

Este un tip (n.r.: personajul din serial) introvertit, deștept, îndrăgostit de natură și pe care viața l-a fortat să iubească solitudinea', a explicat acesta.

Serialul „Iubire cu parfum de lavandă' prezintă o poveste de dragoste unică

Serialul „Iubire cu parfum de lavandă' prezintă o poveste de dragoste inedită între două persoane mature, care, deși provin din medii complet diferite, primesc șansa de a-și reclădi viețile împreună și de a descoperi fericirea, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă.

Ștefan, interpretat de Adi Nartea, este un fost fotbalist de elită din Marea Britanie, obișnuit cu luxul și stilul de viață urban, divorțat și tatăl unui adolescent. El ajunge într-un sat pitoresc unde o întâlnește pe Anda, jucată de Michaela Prosan, o mamă singură și un medic respectat, cu un stil de viață complet diferit.

Între cei doi se naște o poveste de iubire surprinzătoare, însă secrete, gelozii, intrigi și minciuni le complică relația, pe măsură ce încearcă să-și croiască drum unul către celălalt într-o comunitate cu valori diferite.

Sursa foto: Facebook/ filmmakers.eu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton