Cătălin Scărlătescu, despre prietenia de 12 ani cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: "Suntem un alt tip de familie. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar..." Ce spune despre Gina Pistol și revenirea la MasterChef/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cătălin Scărlătescu, totul despre prietenia cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu care a început acum 12 ani. Îndrăgitul jurat de la MasterChef ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre reîntorcerea la PRO TV, precum și despre prietenia strânsă, care s-a sudat excelent de-a lungul timpului între el și ceilalți doi membri ai juriului. De asemenea, a vorbit și despre Gina Pistol, având numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Tu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ați revenit pe micul ecran, în noul sezon MasterChef România. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți fanii voștri… Ai fost greu de convins, cum ai acceptat oferta celor de la PRO TV?

Nu e vorba despre greutatea de a fi convins. Noi ne-am întors la MasterChef pentru că MasterChef a început cu noi. Am încheiat un capitol și am redeschis un alt capitol, așa că pentru noi nu este o noutate să facem acest format. Cu noi s-a creat acest show, așa că se pare că vom avea o continuitate în a face show-uri culinare spectaculoase.

catalin scarlatescu (3)catalin scarlatescu (3)

Cătălin Scărlătescu, despre Gina Pistol: „Este o foarte bună profesionistă”

Cum a fost revederea cu ceilalți jurați? Dar cu Gina? Ți-au lipsit? Soția lui Smiley s-a întors la cârmă, după o perioadă în care a luat o pauză de la televiziune… Crezi că i-a prins bine? O simți schimbată?

Ce revedere, care revedere? Nu ne-am luat niciodată „la revedere! Gina a dispărut foarte puțin pentru că a apărut Josephine, dar vă dați seama că și Gina, după atâția ani de televiziune, parcă n-ar fi stat acasă. Nici noi parcă n-am fi făcut emisiunea asta fără ea. Gândiți-vă că noi suntem o echipă spectaculos de sudată și chiar foarte frumoasă. La un moment dat, cred că Victor Pițurcă a spus treaba asta – „echipa câștigătoare nu se schimbă. Ce rost are să schimbăm prezentatorul sau un jurat, sau doi, 17 sau trei?! Nu are sens! Rămânem în formula asta, pe care ați văzut-o voi, câștigătoare, și care atâția ani de zile a făcut emisiuni frumoase. De ce s-o schimbăm?

Gina, de când s-a căsătorit, s-a maturizat. Nu că n-ar fi fost matură înainte, dar ea este o foarte bună profesionistă. Puteți să credeți ce vreți voi, dar Ginuța este mai profi decât oricare din lumea asta. Vă spun sincer că, dacă i se spune la ora 9 să fie în platou, la ora 8.56 rupe ușa la platou. Este foarte consecventă și foarte seriosă.

Cătălin Scărlătescu, despre certurile cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Profit de întâlnirea noastră de acum ca să ne împărtășești cum a fost la filmări. Cum ți se par concurenții, ce surprize îi așteaptă pe telespectatori? Ați renunțat la „vechile obiceiuri sau vor exista și acum „fight-uri între tine și colegii tăi?

Toată țara asta e frumoasă, plină de concurenți. La un moment dat, mai devreme sau mai târziu, o să vă jurizez pe fiecare parte, într-un fel sau altul, de aproape, de departe… Dar încă nu pot să vă spun, în mare, ce părere am despre concurenți. Îmi plac curajoșii, îmi plac cei care vin să gătească pentru ei – noi să-i jurizăm, dar ei gătesc pentru ei și îmi plac cei determinați. Adică, în mintea mea, câștigătorul acestui concurs este acela care își dorește în fiecare zi și în fiecare minut să câștige.

Este adevărat că în trecut ne-am tot războit, ne-am tot certat, dar asta face parte din viața noastră cotidiană. Bontea nu poate să-l joace pe Mărgelatu, Dumitrescu nu poate să fie Dem Rădulescu, iar eu, Puiu Călinescu. Noi trei nu suntem actori, iar în momentul în care ne certăm, să te ferească Dumnezeu, pentru că e ceartă pe bune! Eu nu pot să mă enervez degeaba pe ei.

Citește și: Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley. Cum depășesc momentele dificile: „Clar eu sunt cea care dramatizează. Andrei…” / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…” / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu susține că schimbarea lui Alexandru Ciucu are legătură cu procesul pentru custodia fiicelor lor: „Încearcă să își fabrice o nouă imagine! Totul este o strategie de distorsionare a realității…'

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică alături de Familia Regală, după ce a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Cătălin Scărlătescu: „Dumitrescu este cel care are cele mai multe amintiri de la începuturile noastre”

Tu, Florin și Sorin v-ați întors, practic, la prima emisiune de cooking show în care ați debutat ca jurați, în 2012. Privesc acum câteva imagini din acea perioadă și pare că timpul nu a trecut deloc peste voi… Ce amintiri ai de la prima ediție, ai avut emoții?

Dumitrescu este cel care are cele mai multe amintiri de la începuturile noastre. Are momente în care apar concurenții, iar el îți spune numele, prenumele și ce preparat au făcut. Eu nu am memoria foarte bună. Pot în momentul de față să-ți spun 27.683 de rețete de omletă, dar să nu mă pui să mi-aduc aminte câți concurenți am avut și cine a câștigat. Nu sunt bun la așa ceva. Eu sunt bun la altele. Iar amintirile sunt doar frumoase. Vă 18 spun sincer că nu mi-aduc aminte de lucruri urâte. Poate că cele mai ciudățele au fost acele momente în care stăteai în platou foarte multe ore, dar și alea au fost momente frumoase. Chiar obosiți, noi am știut să ne arătăm latura fericită din treaba asta.

Dacă ar fi să-ți faci o autoanaliză, cum crezi că te-ai schimbat, atât ca om, cât și ca jurat, în urma experiențelor trăite în acești 12 ani de când apari pe sticlă?

Acești 12 ani în care am fost pe TV nu au făcut decât să confirme faptul că sunt un profesionist și că nu îmi permit, sub nicio formă, să glumesc cu o farfurie. Așa că, eu vă spun că profesionalismul din noi niciodată nu a greșit. Dar absolut niciodată. Avem momente când nu suntem de acord unul cu celălalt, și asta înseamnă că suntem profesioniști. Avem păreri diferite, vedem gastronomia altfel, dar, în final, gastronomia iese perfect.

Cătălin Scărlătescu, despre prietenia cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu care a început acum 12 ani

Totodată, aș vrea să ne spui cum a evoluat și relația ta cu ceilalți jurați, în timp… Cum vă înțelegeați la început și cât de apropiați sunteți acum? Știu că prietenia voastră e dincolo de emisiune, s-a întâmplat să mai aveți divergențe și în spatele luminii reflectoarelor?

La începutul începutului, bineînțeles că a fost doar o strângere de mână și o mirare: „Cine e colegul?. Dar am trecut prin atât de multe în ultimii 12 ani, încât nu pot să spun că Bontea și Dumitrescu sunt prietenii mei, sunt mult mai mult decât atât. Ei au intrat direct într-o altă dimensiune. Suntem un alt tip de familie. Prietenia e prietenie, la noi este cu totul și cu totul altceva. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar modul în care ne susținem unul pe altul, felul în care ne ridicăm unul pe altul atunci când e nevoie sau în care ne completăm și chiar și modul diferit în care vedem gastronomia pe noi ne-au sudat. Nu ne vedem câteva luni de zile, poate că nu ne auzim, dar, în momentul în care ne revedem, o luăm exact din momentul în care am lăsat-o.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton