Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: "Eu mă îndrăgostesc tot timpul". Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cătălin Scărlătescu, juratul de la Chefi la cuțite, vorbește deschis despre viața personală, despre relația cu Gina Pistol, momentele în care se enervează, dar și trăirile mai puțin plăcute de care a avut parte în viață. Iată cum este, de fapt, Cătălin Scărlătescu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Spune drept, Cătălin, de câte ori ai fost îndrăgostit, cu adevărat, până acum?

De fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată.

 Știm că ești discret, dar… ai o iubită, acum?

Păi dacă știți că sunt discret, cum aș putea  să  vă  răspund  la   întrebarea asta? (zâmbește)

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre începuturile în bucătărie:”Un an am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone”/ EXCLUSIV

După cum putem vedea și la „Chefi la cuțite, e clar că ești cel mai râvnit dintre colegii tăi… A fost vreo concurentă care a mers mai departe cu avansurile, dincolo de ceea ce am putut vedea pe micul ecran?

Să spunem că au fost și unele mai insistente, doar atât.

Au fost nenumărate glume și insinuări pe seama relației dintre tine și Gina Pistol. Cum este relația voastră dincolo de micul ecran? Cât de des vorbiți, vă întâlniși? Nu știu de ce am impresia, dar cred că uneori îi ești  și confident…

Gina este una dintre cele mai prețioase domnișoare pe care le cunosc, e o persoană specială și o prietenă foarte dragă.

Citește și: De la cine a moștenit Chef Cătălin Scărlătescu talentul din bucătărie?”Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi”

Cătălin, noi te vedem un tip jovial, pus pe glume, dar și extrem de cole- ric, atunci când ceva te deranjează. Cum ești în viața de zi cu zi? Tot la fel, sau…

Exact așa cum mă vedeți: jovial-coleric. Întâi de toate, jovial.

Ai avut vreodată de pierdut de pe seama faptului că te enervezi ușor?

Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!. Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut.

Citește și: Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu.Cu această dietă a dat jos 52 de kilograme

Când ai fost dezamăgit ultima oară?

În  general,  miros  dezamăgirile  de  la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat.

Care sunt principiile după care îți ghidezi viața? Îmi pari un tip profund, deși nu prea lași să se vadă asta…

Diplomație și sinceritate.

Catalin-Scarlatescu-1-1Catalin-Scarlatescu-1-1

La final, spune-ne cât de greu este pentru un bucătar să-și mențină greutatea? Și care este relația ta cu mâncarea și dietele, în momentul de față?

După cum bine știți, la un moment dat am fost mâncat de un Scărlătescu mai mare. Acum încerc să îl păstrez pe ăsta mai mic, mai pun pe mine, mai dau jos, în funcție de anotimp, ca orice om normal.

Ne poți ajuta și pe noi cu niște trucuri? Nu de alta, dar câteva kilograme în minus nu strică niciodată…

Controlați ceea ce mâncați. E singurul sfat pe care eu sunt în măsură să îl dau.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton