Cătălin Scărlătescu declară că "s-a liniștit" de când are o relație cu Doina Teodoru: "Nu există să nu avem timp unul pentru celălalt. Nu-ți bate joc niciodată de celălalt! Tratează-l ca și cum te-ai trata pe tine. Adică, nu încerca să faci mișto de ea, pentru că..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cătălin Scărlătescu susține că „s-a liniștit”, de când are o relație cu Doina Teodoru. Îndrăgitul chef a dat din casă și ne-a povestit în paginile revistei VIVA! cum stau acum lucrurile între el și iubita lui, care e secretul unei relații fericite și cât de important este să-și facă timp unul pentru celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cătălin, nu ne-am mai văzut din 2022, de când tu și frumoasa ta iubită, Doina Teodoru, ați apărut în primul pictorial de cuplu pe coperta revistei noastre. Cum s-a schimbat relația voastră de atunci, consideri că e mai sudată?

Da, într-adevăr, avem un pictorial făcut cu voi. Un pictorial care pentru mine a fost foarte surprinzător. Eu până atunci nu am avut niciun pictorial cu vreo iubită, singur am mai fost obligat, constrâns de anumite circumstanțe. (zâmbește) Dar mi-a plăcut foarte mult ce s-a întâmplat atunci la photoshooting, mi-au plăcut întrebările, mi-a plăcut abordarea voastră.

catalin-scarlatescu-si-doina-teodoru-2catalin-scarlatescu-si-doina-teodoru-2

Cătălin Scărlătescu „s-a liniștit”, de când are o relație cu Doina Teodoru

Ce s-a schimbat în relația mea cu Doina? Nu s-a schimbat nimic. Inovăm în fiecare moment, în fiecare secundă, inovăm lucrurile. Suntem doi căutători, suntem doi oameni care suntem înnebuniți după plimbări, muncim foarte mult. Ea, ca o actriță spectaculoasă ce este, face mult teatru, foarte mult teatru. Când o apucă nebunia cu teatrul, rar, foarte rar o prind acasă. Și în momentul în care o prind acasă, plec repede cu ea în vacanță, dacă sunt și eu liber. Astea sunt momentele noastre de fericire. În rest, muncim amândoi foarte mult.

Citește și: Ce relație au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dincolo de platourile de filmare de la MasterChef: „Nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi din astea de prietenie. E mai mult…'

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit la insistențele iubitei sale, Doina Teodoru: „Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă madam acasă. S-a terminat cu…'

Citește și: Mama Cristinei de la Insula Iubirii, după ce soțul ei, Andrei Rotaru, a umilit-o în emisiune: „Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură” / Cei doi sunt căsătoriți de zece ani

Citește și: Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii lor. Imagini spectaculoase de la petrecere, unde vedeta a avut mai multe torturi

Care e secretul unei relații fericite, în opinia lui Cătălin Scărlătescu

Care este secretul unei relații fericite, în opinia ta?

Păi, nu există decât un singur cuvânt pentru treaba asta, iar cuvântul acela este: sinceritate. Nu-ți bate joc niciodată de celălalt! Tratează-l ca și cum te-ai trata pe tine. Adică, nu încerca să faci mișto de ea, pentru că ea s-ar putea să fie un om bun și să nu facă mișto de tine. Dar viața va face mișto de tine în viitorul cel mai apropiat. Foarte repede ți se întoarce. Bine faci, bine găsești! Adică, dacă ești un mârlan, mârlan vei rămâne toată viața. Eu, cel puțin din momentul în care am cunoscut-o pe Doina, m-am cam liniștit.

Cătălin Scărlătescu: „În momentul în care nu mai ai timp, înseamnă că nu vrei”

Cătălin, amândoi aveți cariere solicitante, ea în domeniul artistic, iar tu în cel gastronomic. Povesteați mai demult că ați ajuns să vă întâlniți foarte rar, de cele mai multe ori doar noaptea… Cât e de greu să mențineți pasiunea în cuplu în aceste condiții? Mai aveți timp de momente romantice, în doi?

Credeți-mă, oricât de mult ar munci ea, oricât de mult aș munci eu, suntem obligați să ne găsim momentele noastre. Dacă eu sunt liber, atunci sunt la dispoziție. În momentul în care eu filmez și ea este liberă, avem timp să ne vedem noaptea, dimineața. Adică, timp găsim. Nu există să nu avem timp unul pentru celălalt. În momentul în care nu mai ai timp, înseamnă că nu vrei. Piesa de teatru are 3 ore, dar se termină la un moment dat. Și ziua mea de filmare, la fel, la ora 12, sunt toți leșinați pe platou, trebuie să se oprescă. Așa că, chiar dacă nu avem o perioadă foarte lungă la dispoziție, în puținul ăla de timp reușim să ne potrivim.

Cătălin Scărlătescu: „Știm să ne împărțim și timpul împreună, și timpul separat”

Când ați „evadat ultima dată într-o vacanță? Când i-ai făcut ultima surpriză iubitei tale?

Ultima surpriză a fost când i-am zis: „Vezi că am bilete la toate meciurile de calificare ale României! și am plecat cu băieții la meci. (râde) Și a fost foarte interesant, pentru că în relația asta nu există gelozii. Ea a plecat cu fetele după aceea. Adică știm să ne împărțim și timpul împreună, și timpul separat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton