Câți bani a câștigat Paul Nicolau, alias Pescobar, în anul 2024 din cele 12 restaurante pe care le deține: „Muncesc mult! Nu e doar că te distrezi, trebuie să-ți faci treaba, că altfel se duce totul de râpă...”

.

Paul Nicolau a vorbit recent despre banii pe care i-a câștigat în anul 2024 din cele 12 restaurante pe care le deține în România. Pescobar se bucură de mult succes în domeniul profesional, dar a mărturisit că muncește foarte mult. Iată câți bani a făcut omul de afaceri în acest an, dar și ce spune despre veniturile sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, a încheiat anul 2024 cu venituri de până la 30 de milioane de euro din cele 12 restaurante pe care le deține în România. După un an marcat de controale ANPC și provocări în domeniul HoReCa, omul de afaceri și-a revenit spectaculos. Pentru 2025, el estimează o creștere semnificativă a veniturilor.

pescobar2pescobar2

Citește și: Cine este și cum arată femeia care l-a făcut tată pentru prima dată pe Paul Nicolau, alias Pescobar. Ce relație există între ea și afacerist

Citește și: Ce spune Larisa Popa despre relația cu Pescobar, după ce s-a speculat că formează un cuplu: „Ne cunoaștem de când eu aveam 18 ani, am crescut lângă el”

Citește și: Sorin Bontea s-a gândit să renunțe la televiziune înainte de MasterChef. Ce relație au chefii, în timpul liber: „Cătălin zice că n-am ieșit niciodată la o bere, să ne întâlnim toți trei, dar noi ne-am îmbătat… Am băut și noi, așa' / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Badea și-o dorește pe Laura Codruța Kovesi candidat la președinție: „Insist în legătură cu această candidatură. Sunt mare fan!”. Ce spune şefa Parchetului European

Câți bani a câștigat Paul Nicolau, alias Pescobar, în anul 2024 din cele 12 restaurante pe care le deține în România

Paul Nicolau a explicat câți bani a câștigat în anul 2024 din cele 12 restaurante pe care le deține în România. Pescobar a înregistrat venituri impresionante și a estimat că afacerile sale din domeniul HoReCa i-au adus între 25 și 30 de milioane de euro.

Omul de afaceri se declară mulțumit de rezultatele obținute în acest an, mai ales după ce, în anul precedent, toate unitățile sale au fost închise temporar de Autoritatea Națională pentru protecția Consumatorilor (ANPC).

„În domeniul HoReCa, la fel ca în alt domeniu, dar vorbim de cel al ospitalității, în care ospătarul trebuie să fie zâmbăreț și să aibă atitudine corectă și în concordanță cu brandul restaurantului, trebuie să fie motivat. Nu e greu. Banii îl fac să fie ok la muncă. Asta e valabil pentru 90% dintre angajați. Mai sunt și ultraprofesioniștii care își duc sarcina muncii până la capăt, chiar dacă nu au făcut tipsul pe care îl voiau.

Este cel mai bun moment al României din punct de vedere economic și al stării de viață. Eu am acum 350 de angajați și 12 restaurante. Indiferent de ceea ce se întâmplă, oamenii tot vin și mănâncă. Eu vând mâncare. Mâncarea se va vinde oricând. Anul trecut mi-au închis toate restaurantele. Eu am făcut tot ceea ce mi-au spus cei de la ANPC și acum e farmacie peste tot. Îi știu pe toți care se bucurau, dar acum mă bucur eu. Anul acesta, între 25 și 30 de milioane de euro am făcut, ceva «ușor». Dar am și muncit de am rupt. La anul cred că fac 40 de milioane de euro', a mărturisit afaceristul în podcastul „Shift by Bianca'.

Pescobar: „Nu e doar că te distrezi. Trebuie să-ți faci treaba, că altfel se duce totul de râpă'

Planurile lui Paul Nicolau pentru anul 2025 sunt și mai ambițioase și vizează o creștere substanțială a veniturilor. În România, Pescobar deține 12 restaurante spectaculoase și are un număr de 350 de angajați.

Omul de afaceri a vorbit și despre primul milion pe care l-a făcut, dar a explicat că a fost nesemnificativ pentru el, deoarece a investit mult.

„Primul milion l-am făcut de mult, dar nu-l simți, îl valorifici, nu te uiți la el și spui: «Ce frumos e milionul ăsta». Nu e așa cu milioanele astea. Cred că l-am făcut de mai bine de 10 ani. De la un milion încolo toate sunt la fel.

Eu muncesc mult, chiar dacă lume zice că mă duc colo și colo. Peste tot unde pun mâna, mă doare. Dacă le dau cei 350 de angajați care mă «cocoșează» sau cele 12 restaurante și tot ceea ce implică afacerile astea, nu cred că mai e așa frumos. Nu e doar că te distrezi. Trebuie să-ți faci treaba, că altfel se duce totul de râpă', a mai spus el.

Cine este Paul Nicolau, alias Pescobar

La vârsta de 20 de ani, Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, și-a început cariera ca agent de vânzări, un job bine plătit, unde ajunsese să coordoneze aproximativ 150 de persoane.

Totuși, după o perioadă, și-a pierdut locul de muncă și a început să caute idei de afaceri pe internet. Majoritatea sugestiilor erau legate de agricultură, însă o imagine cu raci i-a atras atenția și i-a trezit o amintire din copilărie, când tatăl său i-a adus un rac de la pescuit. Această inspirație neașteptată l-a determinat să-și deschidă propria afacere, care, în scurt timp, s-a dovedit a fi extrem de profitabilă.

Astăzi, la 38 de ani, Pescobar înregistrează câștiguri de ordinul milioanelor de euro, consolidându-și poziția de antreprenor de succes în țara noastră.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton