Catinca Roman a publicat o fotografie rară cu tatăl fiicei ei, Calina: „Reuniune...”. Cum i-a surprins / S-a despărțit de Petre Dumitrescu în urmă cu mai bine de 20 de ani

 Matei Bianca
.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Catinca Roman a publicat o imagine rară cu fiica ei, Calina, și fostul ei partener de viață, Petre Dumitrescu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de 20 de ani ani, iar ei nu se întâlnesc atât de des. Iată ce fotografie a postat sora Oanei Roman pe pagina sa personală de Instagram!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Prin intermediul rețelelor de socializare, Catinca Roman a publicat o imagine rară cu fiica ei, Calina, și fostul ei partener de viață, Petre Dumitrescu. Cei doi stau la o masă și sunt foarte apropiați unul de celălalt.

catinca1catinca1

Citește și: Catinca Roman a mers la terapie ca să scape de un mare viciu, dependența de zahăr: „Aș vrea să mă las și de fumat, dar să vedem dacă reușesc'

Citește și: Catinca Roman a studiat moda la Paris, iar acum, la 57 de ani, se înscrie iar la facultate: „Este ceva în domeniul medical. Mi se pare că învățatul te ține viu, te ține proaspăt”

Citește și: Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani. A venit la un eveniment îmbrăcată într-o rochie superbă, a cântat, a dansat și a făcut show pe scenă ca-n tinerețe / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu i-a spus Oana Ioniță fiicei sale, până la 13 ani, că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic: „Pe de o parte, se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit”

Catinca Roman a publicat o fotografie cu fiica ei, Calina, în compania tatăl ei

„Reuniune', a scris Catinca Roman în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina sa personală de Instagram.

Cu toate că nu se întâlnesc foarte des, iar viața lor privată rămâne departe de ochii curioșilor, din această fotografie se poate vedea că cei doi se înșeleg bine și au o relație specială tată – fiică.

Catinca Roman: „Nu s-a legat niciun fel de prietenie, niciun fel de conexiune

După ce Catinca Roman și Petre Dumitrescu s-au despărțit, cei doi nu au păstrat legătura așa cum ar fi trebuit, deoarece nu s-a creat o conexiune între ei, iar acest lucru i-a îndepărtat foarte mult.

„Din păcate, n-a prea existat. Nu pot să spun că suntem certați sau ceva de genul, dar, pur și simplu, nu s-a legat niciun fel de prietenie, niciun fel de conexiune', a explicat ea pentru wowbiz.ro.

Cum este fiica Catincăi Roman, Calina

Catinca Roman a mai vorbit și despre cum este fiica ei. Sora Oanei Roman a mărturisit că învață în fiecare zi lucruri noi și importante de la Calina, deoarece fiica ei este foarte deșteaptă și se înțelege foarte bine cu ea.

„Mă învață în fiecare zi lucruri noi. De toate. De la modă și muzică, la o nouă perspectivă asupra vieții, o grămadă de lucruri. Cred că cea mai mare provocare este să păstrezi conexiunea care există, dar, în același timp, să poți să-i dai libertatea de a-și trăi propria viață. Cred că asta mi se pare cel mai greu', a precizat sora Oanei Roman pentru unica.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton