"A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii". Catinca Roman îl critică pe Petre Roman, după înmormântarea Mioarei Roman

 Cica Cristina
.

Catinca Roman îl critică pe Petre Roman, după înmormântarea Mioarei Roman. Sora Oanei Roman a vorbit despre absența lui Petre Roman de la funeraliile mamei sale. Catinca susține că fostul premier a stat foarte puțin la priveghi, numai 5 minute, iar din punctul ei de vedere mai bine nu se prezenta deloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Petre Roman s-a prezentat numai la priveghiul Mioarei Roman, fiind marele absent de la înmormântarea celei care i-a fost soție timp de 33 de ani. Fostul premier s-a prezentat cu un buchet de flori albe, însă a stat preț de numai câteva minute, gestul său fiind criticat anterior de Mitică Dragomir și acum de către Catinca Roman.

petre-roman-a-venit-sa-isi-ia-ramas-bun-de-la-mioara-roman-1petre-roman-a-venit-sa-isi-ia-ramas-bun-de-la-mioara-roman-1

Catinca Roman, critici la adresa lui Petre Roman, după înmormântarea Mioarei Roman

Catinca Roman a răbufnit la 12 zile de la înmormântarea mamei sale, criticând gestul lui Petre Roman. Sora Oanei Roman a vorbit în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu despre prezența scurtă a tatălui ei vitreg la priveghiul mamei sale, Mioara Roman.

„A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. A stat extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii. A fost scurt și în mod clar și vădit, fără nicio conotație. Eu nu am simțit nimic. Poate pentru Oana a fost important, poate pentru ea a contat că a venit acolo', a spus Catinca Roman.

Citește și: Cum arăta Catinca Roman la începutul carierei. Era blondă, slabă și prefera ținutele simple, dar sexy

Citește și: Catinca Roman a avut mari probleme în viața amoroasă din cauza relației cu mama ei: „Din cauza frustrărilor, am ales parteneri râvniți de altele”

Citește și: Simona Halep, apariție elegantă la TV, după ce i s-a redus suspendarea. Cât costă ținuta pe care a purtat-o: a îmbrăcat o rochie Valentino și pantofi Dior

Citește și: Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei să-și găsească o iubită în timpul relației lor: „Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva”

Petre Roman nu s-a putut apropia de sicriul Mioarei Roman

Petre Roman a venit să-i aducă un ultim omagiu celei care i-a fost soție timp de 33 de ani, cu un buchet de flori albe, însă nu s-a putut apropia de sicriul Mioarei Roman.

Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul‘, a povestit Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman.

De ce a lipsit Calina Dumitrescu de la înmormântarea bunicii sale

Și fiica ei, Calina Dumitrescu, a lipsit de la înmormântare, iar după numeroase critici mama ei a ținut să explice ce s-a întâmplat, de fapt. Potrivit acesteia, tânăra era foarte apropiată de bunica ei, astfel că vestea decesului a tulburat-o și i-a provocat o mare suferință. Calina a preferat să meargă la priveghi spre seară și a plâns două ore lângă sicriul deschis.

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială.

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!’, a explicat la acel moment Catinca Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton