Catrinel Menghia a născut al doilea copil și a postat prima imagine cu bebelușul. Ce nume a ales pentru fiul ei: "Bine ai venit..."

 Cica Cristina
.

Catrinel Menghia a născut al doilea copil și a postat prima imagine cu bebelușul. Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico, ai devenit părinți pentru a doua oară și sunt în culmea fericirii. Prima imagine cu bebelușul a făcut furori pe rețelele de socializare, iar fotomodelul a dezvăluit și ce nume frumos a ales pentru fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Catrinel Menghia și partenerul ei sunt cei mai fericiți, după ce și-au strâns în brațe fiul, pentru care au ales un nume special. Când și-a anunțat cea de-a doua sarcină, fotomodelul a pozat pe coperta unei reviste de modă din Italia, țara în care s-a stabilit de ani buni. Vedeta mai are o fetiță, pe nume Caroline.

catrinel-menghia-5catrinel-menghia-5

Catrinel Menghia a născut al doilea copil

Catrinel Menghia a devenit mamă pentru a doua oară și a dorit să împărtășească vestea cu totți fanii. Fotomodelul a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica ei cea mare și mezinul familiei, la scurt timp după ce a născut.

Vedeta a ținut să sublinieze cât de recunoscătoare este pentru minunea din viața ei și a partenerului ei de viață, Massimiliano Di Lodovico. În mesajul postat pe Instagram a dezvăluit și ce nume au ales cei doi pentru micuț. El va purta numele Leon.

Citește și: Catrinel Menghia i-a sărbătorit pe fiica ei, Caroline Léon, care a a împlinit 5 ani, și pe iubitul ei, Massimiliano. Imagini de la petrecere

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Massimiliano Di Lodovico, iubitul lui Catrinel Menghia. Cei doi formează un cuplu de peste 10 ani

Citește și: Ce spune un expert în limbaj corporal despre clipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer: 'Strângerea ei de mână sugerează…' Ce a observat la Prințesa de Wales atunci când vorbește despre Prințul William

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică se roagă pentru viața lui Nicu Covaci, după ce artistul a fost operat pe creier: „Urmează 3-4 zile critice. Mă leagă o prietenie mare, el este și nașul de botez al copilului meu, dar și nașul meu de cununie”

Mesajul transmis de Catrinel Menghia, după ce a născut

La scurt timp după ce a devenit mamă a doua oară, Catrinel a postat un mesaj pentru toți cei care o apreciază și o susțin.

„Caroline este deja înnebunită după tine… Bine ai venit Léon, Iubirea vieții noastre. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest miracol, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru', a transmis Catrinel Menghia pe rețelele de socializare.

Catrinel Menghia: „A încununat relația noastră”

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico formează un cuplu de mai bine de zece ani și acum au împreună doi copii. Fiica lor, Caroline, are cinci ani, iar vedeta se simte îmlinită și fericită.

„Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră. E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama', povestea Catrinel Menghia, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton