Ce a avut de spus Arsenie Todiraș despre Dan Bălan, fostul coleg de la O-Zone: ”Un pic era zgârcit”

 Cruceru Cristina
.

Ce a avut de spus Arsenie Todiraș despre Dan Bălan, fostul coleg de la O-Zone. La ani buni distanță, artistul a dat cărțile pe față și a vorbit fără ocolișuri despre foștii lui colegi de formație. Printre multe altele, cântărețul a făcut dezvăluiri inedite despre cearta cu Dan Bălan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Arsenie Todiraș, fostul component al trupei O-Zone, a fost prezent, în cadrul podcastului ALTCEVA cu Adrian Artene, ce urmează să fie difuzat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 19.00. În cadrul acestui interviu, artistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre foștii colegi de trupă și despre ce mai e nou în viața lui.

ArsenieArsenie

Arsenie Todiraș a făcut dezvăluiri din perioada în care era trupa O-Zone, vorbind fără ocolișuri despre Dan Bălan, fondatorul formației. Cântărețul, originar din Republica Moldova, și-a adus aminte de 'haousul' frumos de pe vremea când O-Zone se bucura de un suuces enorm.

Citește și: Cine este iubita lui Arsenie Todiraș, ex O-Zone: „Ne-am cunoscut pe Facebook și…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone: „Mi-am luat proprietăți, clădiri”

Citește și: Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale: „Nu e ce trebuie pentru tine”

Citește și: Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears. Fostul soț al artistei, arestat după ce a făcut scandal

Ce a avut de spus Arsenie Todiraș despre Dan Bălan

Arsenie Todiraș îi recunoaște meritele lui Dan Bălan, însă a dat de înțeles că nu ar fi știut cum să-i câștige prietenia lui și a lui Radu Sîrbu, celălalt component al trupei.

El (n.r. Dan Bălan) nu încerca să fie liderul trupei, el era fondatorul trupei. Era ideea lui, muzica lui… bine, mai compuneam și noi ceva pe acolo. Dar el era generatorul de idei. În schimb, el poate nu știa să ne abordeze pe noi. Poate trebuia să fie și el mai diplomat un pic și noi mai ascultători, să mai lăsăm de la noi.

Dar eram prea tineri, prea… bine, eu vorbesc de mine. Eu eram mai cu caracter și pentru dreptate întotdeauna. Dar puteam să fiu și eu mai flexibil. Eram prieteni atunci, mi se părea că eram…', a spus „Arsenium' , în podcastul lui Adrian Artene.

Arsenie Todiraș, despre Dan Bălan: 'Un pic zgârcit'

Artistul a dezvăluit că fostul lui coleg de trupă, și anume Dan Bălan, ar fi fost puțin zgârcit, în privința unor lucruri. „Poate un pic era zgârcit. Ce înseamnă să fi zgârcit? El se gândea în capul lui de ce ar trebui să dea el mai mult, dacă poate să dea mai puțin…', a mai spus cântărețul, pentru sursa citată.

De asemenea, Arsenie Todiraș a mărturisit că a mai ținut legătura cu Radu, fostul coleg de la O-Zone, însă nu atât de des.

Cu Radu am mai ținut legătura, dar au fost ani în care nu am mai vorbit, fiecare își căuta de viața lui. Au fost ani când am vorbit și cu Dan Bălan, apoi iar pauză… Nu ne mai unea nimic, ca să zic așa. Fiecare era cu treaba lui', a conchis Arsenie Todiraș, în podcastul precizat.

Sursă foto: Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton