Ce a spus Luana, fosta soție a lui Cabral, după ce prezentatorul a declarat că fiica cea mare nu-i mai vorbește: "Ne dorim să fim lăsate în pace"

 Cica Cristina
.

Recent, Cabral a dezvăluit că, la acest moment, fata lui cea mare din prima căsnicie, Inoke, „este în perioda aceea dificilă', iar relația dintre ei s-ar fi răcit și nu mai comunică. După declarațiile fostului partener, Luana a avut o reacție dură pe marginea acestui subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cabral urmează să devină din nou tată, pentru a treia oară. Andreea Ibacka a făcut recent anunțul că este din nou însărcinată, iar cei doi părinți sunt în culmea fericirii.

Cabral și Inoke nu-și mai vorbesc

După vestea că va deveni din nou tată, Cabral a precizat că Namiko, fiica lui cea mică este nerăbdătoare să-și cunoască partenerul de joacă, însă Inoke încă nu a avut vreo reacție în acest sens. Adolescenta, care urmează să împlinească 19 ani, și-ar fi pus tatăl „pe lista neagră', după cum a declarat, chiar prezentatorul de la PRO TV, dat fiind că s-ar afla „în perioada acea dificilă în viață'. Astfel, cei doi nu mai comunică momentan.

Cabral-Luana-1Cabral-Luana-1

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19.

Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…’, a povestit Cabral.

Citește și: Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc:”E perioada aceea dificilă!”

Citește și: Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani.Inoke și-a făcut primul tatuaj

Citește și: Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița:„Încercam să mă calmez, dar…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Luana, reacție dură după declarațiile lui Cabral

După aceste declarații, Luana, fosta soție a lui Cabral, a avut o reacție dură și a precizat că își dorește, în primul rând, ca ea și fiica sa să fie lăsate în pace. Inoke se pregătește să dea examenul de bacalaureat, iar mama ei și-ar dori să fie cât mai liniștită, fără ca atenția să-i fie distrasă.

Luana a precizat că nici ea, nici fiica ei nu mai poartă numele Ibacka, subliniind că și-a crescut singură fiică.

Luana: „Ne dorim să fim lăsate naibii în pace'

Cum până acum nu a făcut nicio declarație sau vreun gest care să-l încurce cumva pe prezentator, tot ce și-ar dori acum este ca ea și fiica ei să fie lăsate în pace.

Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui', a precizat Luana pentru impact.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton