Ce a spus Viviana Sposub, la Ferma, despre fetițele Andreei Bălan: ”O să fiu mamă vitregă”

 Stamen Diana
.

Viviana Sposub are o relație cu George Burcea de câteva luni, iar acum tânăra a vorbit la Ferma despre fetițele Andreei Bălan. Artista ține foarte mult la Ella și Clara, iar cele spuse cu siguranță nu vor fi pe placul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o discuție la Ferma, Viviana Sposub a pomenit despre fetițele Andreei Bălan, iar asta cu siguranță o va deranja pe vedetă. Actuala iubită a lui George Burcea a primit o pedeapsă la Ferma din partea Mihaelei Rădulescu, după ce nu a respectat regulile unei sarcini. Viviana Sposub a fost nevoită să vorbească 10 minute cu un buștean, ca și cum ar fi vorbit cu George Burcea. Înainte de a se apuca de ipășirea 'pedepsei', fosta concurentă spunea că ea crede că va avea un drum lung cu iubitul ei, moment în care a intervenit și Andrei Stoica.

'George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…', a spus Andrei Stoica. Viviana a continuat discuția: 'Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!'.

Cu siguranță, Andreea Bălan nu va fi foarte încântată să audă că s-a vorbit despre fetele sale, mai ales că acum se ocupă singură de ele. Când s-a aflat că George Burcea divorțează de artistă, ea a impus o regulă. Așadar, nicio iubită de-ale actorului nu va putea să le cunoască pe fetițe decât după ce totul se va liniști și relația va fi serioasă și de lungă durată.

viviana sposub georgeviviana sposub george

Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan

La un moment dat, având o misiune alături de Andreea Antonescu, Viviana Sposub a făcut câteva declarații neașteptate în care a adus-o în discuție și pe fosta soție a lui George Burcea.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație: „Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit”

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc” lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat. Care a fost motivul despărțirii, după 7 ani de relație

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

'Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova.

Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci’, i-a spus asistenta TV Andreei Antonescu, într-una dintre edițiile Ferma.

Viviana a adus-o din nou în discuție pe Andreea Bălan, în timp ce muncea tot alături de Andrea Antonescu.

‘Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta’, i-a spus Viviana Sposub.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton