Ce amintiri o leagă pe Irina Rimes de Dan Bălan și cum a început colaborarea lor: "Îl admir încă din adolescență. Faptul că s-a gândit la mine..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce amintiri o leagă pe Irina Rimes de Dan Bălan și cum a început colaborarea lor. Îndrăgita artistă ne-a povestit în paginile revistei VIVA! despre prietenia cu Dan Bălan, pe care îl admira încă din adolescență. De asemenea, ne-a vorbit și despre programul extrem de încărcat pe care îl are, cu filmările de la Vocea României și concertul de la Arenele Romane.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Irina, te reinventezi mereu și admir la tine naturalețea și modul în care faci ca totul să pară așa, cumva, din zona de confort. Și aici includ și ideea de „Sufrageria Irinei, care mi s-a părut genială. Ne spui puțin povestea, de unde a pornit ideea, de fapt?

Îți mulțumesc! Totul a pornit chiar din sufrageria mea, acum ceva timp. La mine, lucrurile se întâmplă destul de natural, iar „Sufrageria Irinei s-a născut ca un „jam session, acasă, alături de bandul meu și câțiva prieteni. Am cântat, ne-am simțit bine, am stat de vorbă… M-am gândit că, dacă lucrurile au mers atât de bine în sufrageria mea, de ce să nu fac o Sufragerie și la Sala Palatului?!

irina rimes dan balan (1)irina rimes dan balan (1)

Citește și: Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României”: „E greu să menții o balanță…”. Detalii spumoase din culisele sezonului 12 / EXCLUSIV

Citește și: Irina Rimes a fost cerută în căsătorie de iubitul francez, David Goldcher: „S-a așezat în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr”. Artista vrea să înfieze un copil

Citește și: Cum gestionează Daliana și Răzvan Simion certurile în căsnicie: „Să nu apeși accelerația atunci când celălalt e la capătul puterilor”. Susțin că „gelozia poate fi un condiment valoros într-o relație” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește în vila lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

Ce amintiri o leagă pe Irina Rimes de Dan Bălan și cum a început colaborarea lor

În cadrul turneului, l-ai avut ca invitat-surpriză și pe Dan Bălan. Spune-ne, te rog, cum a luat naștere
această colaborare de excepție, care a făcut pur și simplu furori.

Da, am avut mulți invitați, dar pe Dan am încercat să îl țin surpriză până în ultimul moment, tocmai pentru că urma să cântăm și piesa noastră, care pentru mine a fost o altă reușită. Îl admir pe Dan Bălan încă din adolescență și faptul că acesta s-a gândit la mine pentru această colaborare a însemnat mult.

Vă cunoșteați de ceva ani, sunt convinsă, dar cum ați luat decizia să colaborați abia acum?

S-a întâmplat pur și simplu, dar recunosc că m-am bucurat mult când a ales să colaborăm și să cântăm cumva altfel această piesă atât de specială.

Irina Rimes: „Pe lângă ‘Descântatele’ am multe alte proiecte”

Ești plină de surprize… Să te mai întreb ce ne așteaptă? Ce ne mai pregăteșți? Ce poți să ne spui despre concertul de la Arenele Romane?

Tocmai asta pregătesc intens alături de echipa mea, concertul de pe 28 septembrie de la Arenele Romane, „Descântatele. Pot să vă spun că merită să fiți acolo. De obicei, nu promit lucruri, nu îmi place, dar aici pot să vă promit că vă veți distra. Am anunțat deja și invitații mei, cu care abia aștept să urc pe scenă, dar și faptul că vom cânta, printre altele, și EP-ul pe care l-am lansat anul acesta, „Origini.

„Descântatele presupun că implică o muncă enormă în spate. Cum reușești să ții totul sub control?

Reușesc alături de echipa mea, deși sunt implicată în tot ce ține de scenografie, producție, repetiții, promovare etc., nu sunt singură, ci alături de echipă și băieții mei din trupă. Nu este ușor, mai ales că pe lângă „Descântatele am multe alte proiecte, filmări, „Vocea, care merg înainte și în care sunt la fel de implicată, dar abia aștept să vă „descânt și, sper eu, să vă aduc puțin mai aproape de natură și de sine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton