Ce au descoperit Gina Pistol și Smiley la fiica lor, Josephine, în vârstă de 3 ani: „Nu am păcălit-o, am vorbit cu ea fix cum vorbești cu un om mare. Provocarea e atunci când…”

 Matei Bianca
.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar cei doi sunt mai împliniți ca niciodată de când ea a adus-o pe lume pe fiica lor. Recent, artistul a vorbit despre cea mai mare provocare la care fiica lui l-a supus. Cei doi părinți petrec mult timp alături de micuța Josephine și se bucură de creșterea și educația ei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Gina Pistol și Smiley au o relație frumoasă cu fiica lor, Josephine, iar ei sunt sinceri cu ea, cu toate că are doar 3 anișori. Prezentatoarea TV a mărturisit că înțelege foarte multe lucruri la această vârstă.

gina1gina1

Citește și: De ce nu l-a însoțit Gina Pistol pe Smiley la nunta lui Ianis Hagi. Artistul a interpretat melodia pentru valsul mirilor

Citește și: Gina Pistol a povestit cum se acomodează micuța Josephine după revenirea ei în televiziune. A început filmările pentru MasterChef: „Până acum pleca tati. M-a sunat pe video și a zis…'

Citește și: Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 25 de ani și este inginer constructor la un șantier din București

Citește și: Mihaela Cambei a câștigat argintul la haltere, la Jocurile Olimpice 2024. România are acum opt medalii

Care este cea mai mare provocare la care fiica lui Smiley și a Ginei Pistol l-a supus pe artist

Smiley a dezvăluit recent una dintre cele mai mari provocări pe care le întâmpină în rolul de tată. Fiica sa, Josephine, pe care o are împreună cu Gina Pistol, reușește să-l pună în dificultate de fiecare dată când acesta trebuie să plece de acasă pentru a-și onora angajamentele profesionale.

Artistul a subliniat cât de dificil îi este să plece atunci când micuța Josephine își exprimă dorința ca el să rămână acasă.

„Cea mai mare provocare ți-o dă atunci când trebuie să pleci și îți spune: „Tati, te rog, nu pleca!'. Atunci e provocarea!', a spus cântărețul pentru ciao.ro.

Gina Pistol: „Am vorbit cu ea fix cum vorbești cu un om mare'

Întrebată dacă pleacă pe furiș, Gina Pistol a mărturisit că nu face acest lucru, deoarece micuța ei și a lui Smiley este foarte înțelegătoare. Atât prezentatoarea TV, cât și artistul sunt sinceri cu Josephine, fiica lor.

„Nu am făcut niciodată asta, nu. Întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea și întotdeuana i-am explicat. Nu am păcălit-o, nu am dispărut din peisaj. Pur și simplu am vorbit cu ea fix cum vorbești cu un om mare. Și, deși nu par, copiii înțeleg foarte multe. Adică noi asta am descoperit la Josephine', a precizat prezentatoarea TV.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 3 ani

Pe data de 11 martie 2024, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 3 ani. Prezentatoarea TV a fost surprinsă de cât de repede trece timpul și cât de mult crește Josephine, fetița ei minunată.

„Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 14!”, a fost mesajul scris de Gina Pistol atunci pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton