Ce au vorbit Lia Bugnar și Theo Rose, după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian: "A vrut să îmi spună că..."

 Cica Cristina
.

Ce au vorbit Lia Bugnar și Theo Rose, după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian. Cele două au purtat o discuție, dat fiind că erau nevoite și să lucreze împreune. Pentru ca lucrurile să fie clare, fosta iubită a regizorului serialului „Clanula ținut să-i transmită un mesaj artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost un subiect intens discutat la momentul în care Theo Rose și Anghel Damian și-a asumat relația, mai ales că regizorul serialului „Clanul” era de de 9 ani cu Lia Bugnar. Invitată la podcastul Anamariei Prodan, artista a dezvăluit ce discuție a avut cu fosta parteneră a iubitului ei, în momentul în care relația a fost confirmată.

theo-rose-anghel-damian-3-e1668602813902-2theo-rose-anghel-damian-3-e1668602813902-2

Ce au vorbit Lia Bugnar și Theo Rose, după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de doi ani, au împreună un copil și acum fac toate demersurile necesare pentru a se muta într-o casă mai mare. Înainte de se înfiripa povestea lor de iubire, Theo Rose se iubea cu cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar Anghel Damian ave o relație de 9 ani cu scenarista Lia Bugnar.

'Foarte puțin (n.r. a vorbit cu Lia Bugnar). A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă',a spus Theo Rose la podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: Cum au colaborat Anghel Damian și Lia Bugnar la serialul Clanul, după despărțire. George Ivașcu dă din casă: „E important să se știe lucrul acesta”

Citește și: Cum arată casa în care se mută Theo Rose și Anghel Damian: „Aproape gata'. Artista a publicat primele imagini din locuință

Citește și: Catinca Roman, despre scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Acum e un război, dorința lui Marius de a deveni cunoscut”. Ce spune despre fostul iubit al vedetei, Cornel Păsat

Citește și: Irina Tănase, total schimbată: s-a afișat machiată strident pe Instagram. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar a recunoscut că momentul despărțirii de Anghel Damian a fost unul destul de dureros. Dincolo de faptul că un moment atât de intim se desfășura în văzul publicului, fiind extrem de mediatizat, scenarista a dezvăluit și un alt aspect care a făcut perioada de vindecare și mai grea. Lia Bugnar a povestit cât de tare au afectat-o comentariile din mediul online.

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta.

Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. Ziceau că m-a lăsat că-s mai bătrână!

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : ce faci Lia, eu ziceam direct: sunt praf! Atunci m-au călcat în picioare efectiv!’, a povestit Lia Bugnar, în podcastul „E vremea mea„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton