Ce cadou a primit Cătălin Botezatu de la Dalai Lama: "Îl am de aproape 8 ani. Este foarte ponosit și arată foarte rău, dar..." De ce designerul va trebui să-l ardă

 Cica Cristina
.

Ce cadou a primit Cătălin Botezatu de la Dalai Lama. Celebrul nostru designer nu se dezlipește de 8 ani de la obiectul primit în dar de la marele lider spiritual Dalai Lama și a vorbit despre ce semnificație puternică are pentru el, dată fiind pasiunea sa pentru cunoaștere și spiritualitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a mers în diverse călătorii ce presupuneau auto-cunoașterea, designerul având, de asemenea, și mai multe ritualuri ritualuri, momente de rugăciune și chiar obiecte care îl feresc de rele. Nu se ascunde și recunoaște cât e de pretențios, fiind extrem de atent la tot ceea ce poartă. Mai mult, Cătălin Botezatu va putea fi văzut în curând în cadrul unei emisiuni de tip „Vânătorii de comori”, acolo unde „vânătorii' vor avea sarcini dificile de îndeplinit.

„Da, dar nu pot să spun mai nimic pentru că nu a apărut pe post. Am cerut să mi se aducă numai obiecte scumpe și rare', a declarat Cătălin Botezatu, care nu a putu conferi prea multe detalii, dat fiind că încă nu s-a difuzat emisiunea. Cert e că obiectele solicitate au fost greu de găsit.

catalin-botezatu-10catalin-botezatu-10

Ce cadou a primit Cătălin Botezatu de la Dalai Lama

Cu această ocazie, Cătălin Botezatu a dezvăluit și ce cadou a primit de la Dalai Lama, un șnur de care nu se desparte de mai bine de opt ani și, în ciuda faptului că s-a deteriorat, designerul nu are de gând să-l lase până când nu se va rupe. Când inevitabilul se va produce, atunci îl va arde și îl va îngropa la o plantă, a precizat el.

„Port foarte multe iconițe cu mine și am de la Dalai Lama un șnur. Este foarte ponosit și arată foarte rău, dar este de la Dalai Lama și trebuie să îl las până când se rupe. În momentul în care se rupe va trebui să-l ard și să-l îngrop la o plantă. Îl am de aproape opt ani'  a spus Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Citește și: Cum reușește Cătălin Botezatu să fie în formă la 58 de ani. Regulile de la care nu se abate designerul: „Mănânc foarte rar”

Citește și: Cătălin Botezatu îi ia apărarea Deliei, după ce a fost criticată că s-a îmbrăcat în geacă de rafie: „Este tot timpul la extreme, șochează, are curaj. Este printre puținele vedete care…'

Citește și: Lecția pe care Laura Cosoi a învățat-o după pierderea mamei sale. Cum le-a explicat fetițelor ei că nu-și vor mai vedea bunica: „Uneori, mai plâng noaptea după Buni Li…”/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Budeanu, după ce a văzut-o pe Andra în concert: „Mulțumesc că ai unit românii de pretutindeni. Asta e România mea și…” / Cum a reacționat artista

Cătălin Botezatu: „Viața mea se schimbă tot timpul datorită lui Dumnezeu”

Cu toate că poartă o serie de obiecte purtătoare de noroc, ghinionul nu-l ocolește, însă designerul îi este recunoscător divinității, datorită căreia i se schimba viața tot timpul.

„Sunt multe obiecte care nu se mai poartă în 2024. Nu vreau să dau în nimeni. Sunt multe persoane și aici care sunt prost îmbrăcate. M-am certat astăzi toată ziua cu toată lumea. Nu mai vreau să mă cert. Am avut o zi cu ghinion până la prânz, după aceea a devenit perfectă. Viața mea se schimbă tot timpul datorită lui Dumnezeu și datorită faptului că eu îmi doresc să fiu într-o continuă creștere, într-o continuă cunoaștere. Sunt un om care nu își dorește lucruri care nu se pot realiza, ci lucruri făcute pas cu pas', a mai spus Cătălin.

Cătălin Botezatu pleacă în Suedia: „Mă duc alături de sponsorul oficial al Eurovisionului”

Designerul are un program foarte încărcat, iar printre altele, va pleca în Suedia, alături de sponsorul oficial al Eurovisionului, care îl invită an de an la eveniment.

„Sunt bine, pregătesc tot timpul prezentări de modă, evenimente. Mă pregătesc să plec la Eurovision, nu ca și cântăreț, că nu am avut noi pe cine să trimitem. Mă duc alături de sponsorul oficial al Eurovisionului care mă invită an de an. O să fie și Loreen, câștigătoarea de anul trecut și abia aștept să o întâlnesc. Eu sunt și imaginea sponsorului și sunt mândru de asta. An de an văd vedetele îndeaproape și tot ce se întâmplă. Apoi mă ocup de noile colecții pentru Paris, New York, Atena' , a mai completat Cătălin Botezatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton