Ce copil frumos are Geanina Ilieș de la Gospodar fără pereche. Vedeta și-a crescut singură fiul. Patrick a împlinit 13 ani!

 Oana Popoiag
.
Geanina Ilieș copilGeanina Ilieș copil

Geanina Ilieș se întoarce în televiziune cu emisiunea 'Gospodar fără pereche', dar meseria sa de bază rămâne cea de mamă. Frumoasa brunetă e mamă tânără, având un băiețel care recent a împlinit 13 ani. Geanina l-a crescut pe Patrick singură, iar rezultatul e unul de care are toate motivele să fie mândră.

Una dintre cele mai sexy vedete din showbiz, Geanina Ilieș revine în televiziune la cârma emisiunii 'Gospodar fără pereche'. Însă „meseria' sa principal rămâne aceea de mamă.

Fiul prezentatoarei Gospodar fără pereche, Geanina Ilieș, a împlinit 13 ani

Geanina e mamă tânără, ea aducând pe lume un băiețel pe vremea când avea doar 21 de ani. Deși copilul avea patru ani când bruneta a divorțat de tatăl acestuia, aceasta s-a descurcat foarte bine în postura de mamă singură și iată că fiul ei, Patrick, a împlinit 13 ani.

Băiatul este pasionat de tenis și de actorie, așa cum a mărturisit mama lui, și, deși e aproape adolescent, este foarte apropiat de mama lui.

'Acum, în ultima perioadă, culmea, mă așteptam să fie mai detașat de mine, dar este mai apropiat. E foarte mămos. Nu pot să vă povestesc tot ce vorbim, pentru că este deja mare, citește presa, mă vede și sunt secretele noastre, dar sunt destul de mature și sănătoase. Sunt alături de el în tot ceea ce face', a declarat Geanina Ilieș pentru Libertatea.

Geanina Ilieș și-a crescut singură copilul. Vedeta a divorțat la 24 de ani


În urmă cu câțiva ani, Geanina Ilieș, care va prezenta Gospodar fără pereche la Pro TV, a vorbit despre provocările de a fi mamă singură.

'Nu am simțit niciodată o greutate să-mi cresc copilul singură, pentru că am avut familia aproape, iar Patrick s-a bucurat de dragostea fiecărui membru al familiei. Mama a fost cea care m-a ajutat întotdeauna și încă mă ajută atunci când sunt ocupată cu jobul sau când plec la evenimente. Îi sunt recunoscătoare. Nu am apelat la bone. M-am căsătorit la 22 de ani și am divorțat la 24. Fiecare etapă a vieții noastre ne maturizează, ne face mai responsabili, mai intelepti. Pentru mine cel mai frumos moment a fost atunci cand l-am adus pe lume pe Patrick. M-a maturizat', a declarat pentru VIVA! Geanina Ilieș.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton